Regn

Detta är en bild ifrån småbåtshamnen i Foz. Denna plats har en stor och fin ställplats med utsikt över vatten. Gratis med vatten och tömning. Ligger vid atlantkusten och har stora skillnader vid ebb och flod.

2024-04-27

Regn behövs även här så i dag regnade det en hel del. Blåste lite också så det var inte så skönt att gå ut. Temperaturen var mellan 10 – 13 plus. Vid ett uppehåll i regnandet tog jag på mig min jacka och gick ut en liten sväng.

Den lilla husvagnen körde iväg och så var det tomt här. Men det finns en del folk i stugorna samt på andra ställen på campingen. Ser inte så mycket folk i dag för ingen vill väl gå ut i regnet. Det kom en liten plåtis hit och parkerad och invånarna i den kom ut snabb med paraply över huvudet. Verkade som dom hade väldigt bråttom och dom rusade bort till toaletten.

Blev uppehållsväder sent på eftermiddagen och då passade jag på att gå ut en liten sväng. Fy tusan vad jag frös. Nu var det vara 10 plus ute och det kändes mycket kallare. Skönt att komma in i värmen igen.

Det där med lösenord kan vara knepigt. Numera låter jag Google både välja och spara dom till mig. Fungerar hur bra som helst.

2 reaktioner till “Regn”

 1. Vi har haft blåst igen och grå himmel, men varma vindar så frusna har vi inte varit. Men något utesittande har det inte varit.
  Men vi har ändå haft saker för oss som gör att vi har saker som ska göras på måndag.
  Tråkigt att ni fått det kyligare men det blir nog varmare snart.

  Ha det så bra !!!

  1. Är ju ett plus med varmare vindar.
   Ni verkar jämt ha något att fixa med.
   Lite varmare i dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *