Två veckor

Från en del av staden Huércal-Overa som har en trevlig gratis ställplats.

2024-04-26

I dag är det två veckor sedan vi blev bogserade hit. Det är rätt så jobbigt att vänta men vi försöker ha det så bra som det bara går. Vädret har mestadels varit fint och vi har kunnat gå ut på en eller flera promenera varje dag.

Lite mulet denna fredag men solen tittade fram lite emellanåt. Nästan helt vindstilla och 11 – 18 plus.

Mitt på dagen var det bara vi kvar här samt en liten husvagn.

På eftermiddagen kom det lite regn en stund. Ingen störtskur mer som ett milt plaskande. Jag hade tänkt att gå ut en sväng men så blev det inte. Tog fram min lilla trampmaskin och cyklade en extra tur i stället.

Senast lästa bok

”Offer 2117” av Jessi Adler Olsen

Oj, så bra! Författaren levererar återigen! En ruskigt spännande bladvändare, som fångar mig direkt! Läst hela denna serie om avdelning Q! En bra blandning av läskiga historier & intressanta karaktärer, som jag inte får nog av! Den här boken handlar om Assad och vad som hände innan han kom till Köpenhamn. Det är en dramatisk historia och parallellt med Assads historia så får vi följa ett annat fall. De båda fallen har anknytning till varandra.

Att säga att den var spännande är en grov underdrift. Den var gastkramande från början till slut.

Baksidestext

Avdelning Q är tillbaka! I över 10 år har Assad arbetat tillsammans med Carl Mørck och Rose på Köpenhamnspolisens cold case-avdelning. Men vet de egentligen vem han är? Under årens lopp har Assad överraskat med kunskaper i de mest oväntade ämnen, han talar en rad olika språk och kan oskadliggöra en fiende på ett ögonblick. Var kommer han ifrån? Vilka hemligheter bär han på? I ”Offer 2117” får vi svaren. 

Ingenting verkar vara endast på ett sätt!

2 reaktioner till “Två veckor”

 1. Kan rekommendera ”Den onda systern” av Karen Dionne. Riktigt obehaglig men mycket läsvärd.
  Vi har haft uppehåll men nu varnar de för sahara sand igen och det är inte vad vi vill ha.
  Vi körde en inköpsdag idag och det är alltid trevligt med fyllda skåp.

  Ha det så bra!!!

  1. Tack för tipset.
   Så tråkigt med mera Sahara sand igen.
   Underbart med trevligt fullt igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *