Lite bilder från camping Deva

Så här ser in/utgången ut till den öppna toa/dusch byggnaden.

Morgonen var mulen, det var ett tag sedan. Inte så kallt 15 – 18 plus, ingen vind. Tog en sväng med stavarna i dag och det gick bra. Kom lite regn under dagen men det var så lite att det knappast märktes.

Fick lite problem med att ladda upp några foto till Goggles Foto som jag hade tagit med min kamera. Vill gärna förvara dom där så jag vet att där blir dom kvar om något händer med datorn. Brukar gå automatiskt men så inte denna gång. Gjorde lite experiment och fick så småningom dit dom. Det blev jag nöjd med. Man måste våga prova en del.

Hasse gick ner till restaurangen och hämtade en meny. Fanns på spanska men Hasse fick med sig en på engelska som var inplastad. Mycket gott att välja mellan. Får prova något någon dag.

Gick med Rulle och kameran en sväng på eftermiddagen och fotade lite. Blev några bilder.

Jag tycker om palmer och denna tycker jag var så fin.

Här ligger tvättrummet till vänster och latrintömningen till höger. Lite knepigt att ta sig in till tömningen med det höga insteget. Men det går.

Det finns ett stor poolområde med en pool för barn och en för tonåringar och vuxna. Gratis för campingens gäster. Finns även padelbanor där.

Fin lekplats för barnen. Kan tänka att det finns många här när det är högsäsong.

Längst ner mot inkörseln ligger receptionen med trevlig och tillmötesgående personal. Finns också en liten shop som jag vid annat tillfälle ska kolla.

Gjorde pannbiff med lök, kokt potatis och sås. Gott som vanligt.

Det är mycket som ändras genom livets gång.

3 reaktioner till “Lite bilder från camping Deva”

 1. Verkar vara en stor camping ni hamnat på och det kommer med all säkerhet vara mycket folk där när säsongen är riktigt igång. Den har väl inte riktigt startat ännu. Men vi har börjat se många husbilar ute på leden runt Beziers när vi kör där.
  Hoppas att ni har det bra och snart får besked om när ni kan få växellådan lagad.

  Ha det så bra!!!

  1. Det är verkligen en stor camping.
   Vi har det bra men lite tråkigt. Händer ju inget här. Finns lite får/lamm att titta på en bit bort.
   Just nu har vi ett datum som är första maj!/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *