Fler områden

På natten sjönk temperaturen ner till 13 plus. Hade satt på lite värme så vi frös inte. Dagen började med sol och det blev snabbt varmare både inne och ute, 20 – 22 plus.

Gick en sväng i backarna. Tittade in i servicehuset, det som var öppet, och det var fint och fräscht. Mycket gott om toaletter och duschar. I duscharna fanns det bara takdusch vilket jag avskyr men hade inte använt dom även om det fanns slang. Använder helst den vi har i bilen.

På eftermiddagen kom det några moln och la sig framför solen och det blev genast några grader svalare. Var även lite vind i dag som svalkade när solen brassade på som mest.

Ett tag på eftermiddagen var vi helt ensamma här på denna platsen. Kom sedan en husvagn och tre husbilar. Dom parkerade med bra avstånd till oss. Lite senare kom det även en liten van.

Solen kom sedan tillbaka efter ett tag. Jag tog min kamera och gick en sväng. Började med att gå uppför för där fanns det flera område som inte kom med igår.

Här fanns lite större stugor att hyra. Fina välskötta gräsmattor mitt emot husen.

Ytterligare ett annat område med andra modeller på hus.

Här fanns det flera av samma modell.

Väldigt grönt och lummigt runtomkring campingen.

Längesedan vi åt omelett så det blev en med kantareller till middag i kväll. Det var gott vilket för det mesta mat med kantareller är.

Ibland är lätt förvirring ett rätt så normalt tillstånd.

3 reaktioner till “Fler områden”

  1. Oj det var en hel del hus på campingen. Återstår att se om ni behöver hyra in er i någon av dem. Hoppas bara att alla inte är upptagna för det verkar som att det är en eftertraktad camping.
    Vi märkte att i slutet på april vällde det in husbilar och husvagnar i Vias när vi stod där. Även priset höjdes markant så vi flyttade till Capestagne vilket var mer prisvärt och så fick vi gräsmattor som hundarna kunde ligga på.

    Ha det så bra!!!

    1. Det är en väldigt stor camping. Lågsäsong ett tag till. Poolen öppnar inte förrän i juni.
      Troligen blir det hotell i närheten av verkstaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *