På plats

2024-04-12

Det blev morgon även denna fredag och den var sval och solig, 15 plus. Gick en runda och det var skönt.

Hade kontakt med Folksam, jag hade några frågor som jag fick svar på så nu var det bara att vänta.

Kvart över 10 ringde bärgaren och då var han på väg till oss. Han pratade bara spanska men lyckades tala om, på engelska, att han kom om 40 minuter. Vi gjorde iordning bilen för avfärd. Tiden gick och ingen bärgare kom. Ringde Folksam igen. Jodå han var på väg och taxi var beställd. Strax innan 12 dök bärgaren upp men ingen taxi syntes till.

Killen började sitt jobb med att sätta fast husbilen på ett säkert sätt.

Efter ca en halvtimme såg det ut så här.

Fortfarande ingen taxi så vi bad bärgaren att ringa efter en vilket han gjorde. Den kom efter 5 minuter och tog oss till camping Deva och det tog ca 35 minuter. Gick till receptionen och anmälde oss oss betalade. Vi fick en karta där dom platser var utmärkta som vi kunde välja mellan. Började gå ditåt och det var uppförsbacke väldigt jobbigt i värmen. Det var nu minst 25 plus och ännu varmare i solen.

Så kom vår husbil inrullande. Vi hann precis dit vi skulle stå och valde en plats som såg plan ut. Chauffören placerade skickligt husbilen på den plats vi hade valt.

Den här utsikten har jag utanför dörren idag.

I dag har jag haft mycket nytta av goggles översättnings app. Fungerade väldigt bra så det blev enklare att ”prata” lite med varandra.

Det finns bra och gratis Wi-Fi så nu lyssnar vi på svensk radio igen vilket vi uppskattar.

Att vi var väldigt trötta när vi hade kommit iordning var ingen underdrift.

Lite mat skulle vi ju ha så det blev stekta kycklingben med kokt potatis och lite sås. Fick till det igen och det blev gott.

Dom kommer och går med blixtens hastighet.

4 reaktioner till “På plats”

  1. Känner igen mig massor i detta och den psykiska stressen man känner. Tror att väntan är den värsta stressen när man hamnar i den situation ni nu är i. Men bra att ni är på en camping och har tillgång till underhålla av olika slag.

    Tänker på er.

    1. Jag förstår att du känner igen dig. Lite lugnare nu när vi har service här.
      Tack för att du tänker på oss.

  2. Bra att ni kommit på plats. Hoppas nu bara att ni inte ska behöva vänta tre veckor på reparation. Du får ligga på Eva. Den som skriker högst, du vet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *