Nu händer det något

Några bilder till från Colunga när vi var här för några år sedan. Fint här runtomkring.

2024-04-11

Är lite oroligt nu och sömnen blir därefter. Då blir man trött på dagen. Tog ut Rulle och gick en sväng i den svala morgonluften, 13 plus. Efterhand som solen steg blev det varmare, 18 – 22 plus.

Eftersom Folksam inte hörde av sig på morgonen så ringde jag till dom. Kom till en annan handläggare som skulle kolla upp ärendet. Efter ett tag blev jag uppringd av en annan handläggare. Han var det fart på minsann. Fick information om att tid på verkstad kunde vi få först (hör och häpna) om tre (3) veckor. Vad gör vi nu. Handläggaren och jag pratade en stund om olika möjligheter.

Att åka till Sverige är fullständigt uteslutet förklarade jag för honom. Kan inte kalla lägenheten i Rydal för bostad. Har ju nästan inget där. Stå kvar här i Colunga går inte heller. Finns varken vatten, avlopp eller latrintömning. Så länge solen lyser och laddar batterierna så klara vi oss bra med el. Men om det regnar några dagar så är det värre. Alltså vill vi gärna ha el. Och blir det kallare och vi kör med gasol att värma upp så den rätt så fort slut. Men vi har ju även elverket så kanske det skulle funka.

Men så bestämde vi att det får bli en camping. Efter några timmars sökande hittade jag en camping i närheten av Gijon där verkstaden ligger. https://campingdeva-gijon.es/. Det verkar vara en mycket lyxig camping som har det mesta men den är väldigt dyr. Men nu är den bokad i tre veckor.

Nu har vi fått bekräftad att bärgaren kommer i morgon och tar husbilen till campingen och vi får åka efter i taxi. Vi kommer inte upp till hytten nämligen.

Var inte så hungriga i kväll så det blev en liten varm macka med ost, skinka och tomat. Lättlagat och gott.

Senast lästa bok.

Feber av Johan Brännström var grymt spännande. Väldigt högt tempo rakt igenom. Intressanta personligheter. Väldigt bra handling. Utmärk tema i dessa it tider. Viktigt för föräldrar att ha koll på vad barnen gör både på internet och i verkligheten.

Baksidestext.

VAD HÄNDER MED våra barn när de lämnas ensamma på nätet? Vad hittar ett barn i de allra mörkaste delarna av Darknet som är så ondskefullt att vi vägrar tro på det?  Mikaela Sköld är inrikesreporter på Sveriges största nyhetsbyrå och ensamstående mamma till tolvåriga Vanja. Hon tvingas lämna sin febersjuka dotter ensam hemma och när hon kommer hem från jobbet är Vanja spårlöst försvunnen. Polisen har inte mycket att gå på, men Mikaelas egna efterforskningar pekar mot Darknet den dolda delen av nätet. Hennes sökande efter dottern tar henne allt djupare ned i en febrig och farlig värld, så mörk och depraverad att hon inte kunnat föreställa sig den i sina värsta mardrömmar. Och någonstans på nätet finns en klocka som tickar ned om tjugofyra timmar startar nästa show i The Red Room. Vågar du titta?

Sommarens mest nervpirrande deckardebut!

Det skulle jag också vilja!!

3 reaktioner till “Nu händer det något”

  1. Så då har ni en lösning under tiden att ni väntar, men vad gör ni när husbilen är på verkstaden? Finns det stugor på campingen som ni kan hyra?
    Vilket elände men det löser sig om än med ett stort hål i plånboken. Inte roligt .

    Tänker på er !!!

    1. Tror det blir hotell i närheten men vet inte i nuläget.
      Det är ingen billig historia kan man säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *