Här rivs det nu

2021-09-15

Morgonens väder var så här: Varierande molnighet med lite sol i bland och 12 – 18 plusgrader och endast en svag vind.

Nu så rivs Herr Ober som tidigare var en väntsal för dom resande. Tycker det är väldigt tråkigt när man förstör gammal fin miljö för att ersätta det med det fula, sterila och numera så moderna byggnader. Nu blir det snart Sevicekiosken som kommer att rivas för att då flytta upp till moderna spektaklet. Jag gillar när man bevara och restaurera det gamla för att på så sätt skapa en genuin och vacker miljö. Kinnas planer för centrum kommer att förfula det som nu är äkta och charmigt. Men det är min uppfattning. Bara för att det är ”modernt” behöver det inte vara vackert.

Järnvägen rivs nu också. Eller rättare sagt så håller den på att renoveras. Rätt mycket oväsen och buller på dagtid men på kvällen och natten jobbar dom inte så då är det rätt så tyst här som vanligt.

I dag fick vi besök av en kille som jag inte har träffat på minst 10 år eller mer. Han var sig lik tyckte jag. Det var otroligt roligt att träffa honom efter så många år. Kändes nästan som det var i går. Så är det med vissa personer. Vi blev så glada över detta trevliga besök. Hoppas att det inte tar så lång tid till nästa gång vi träffas.

Vädret var hyfsat hela dagen men nu ska det bli regn i natt och i morgon enligt väderprognosen. Till och med mycket regn efter vad jag förstod. Får se vad det blir!

I morgon kör vi och handlar lite på MM och även på Lidl. Sedan så fortsätter vi till Seglora camping där vi troligen kommer att stå ca 4 veckor framåt. Ska få nästa covid spruta 11 oktober och dessutom har Hasse ett inbokat besök hos sin tandhygienist i slutet av september.

I kväll så åt vi några pannkakor som hade blivit över i förrgår. Gjorde en supergod kantarellfyllning som jag rullade in dom i. La lite riven ost ovanpå och värmde på dom under lock i mitt pannkaksjärn. Funkar hur bra som helst. Bättre brödlös än rådlös som ordspråket säger. Det är ett ordspråk som jag tycker är så bra.

2 reaktioner till “Här rivs det nu”

 1. Lät som väldigt goda pannkakor som ju mer blev som crepes.
  Börjar bli kyligt hos er däruppe.
  Håller med om att allt nytt inte är av godo och se bara hur fina städerna är när man behållit gamla byggnader.

  Ha det så bra!!!

  1. Det blev som crepes och jättegott.
   Hösten är helt klart på gång,
   Och jag gillar att man bevarar det gamla och bygger nytt i gammal stil som passar in i den befintliga miljön.

Kommentarer inaktiverade.