Kebabtallrik igen

2021-09-14

Molnigt och 13 plusgrader på förmiddagen och ingen vind. Blev lite sol mellan molnen under dagen och vädret var helt ok.

Zacko och jag gick på våra promenader under dagen. En lite längre på morgonen och sedan några kortare under dagen. På morgonen är han lite piggare men sedan så vill han hem igen så fort han har gjort det han har gått ut för att göra.

Ibland så vill han in i buskarna för att göra vad som jag inte vet. Tror han letar något ätbart. Jag gillar inte när han försvinner för jag vill gärna ha koll på om han hittar något ätbart som jag anser inte är just det.

Men han är jämt hungrig nu för tiden. Varje gång Hasse öppnar kylskåpet så ska han kolla om det finns något till honom. Ibland sitter han utanför kylskåpet och försöker öppna dörren genom att stirra på den. Tur att det inte fungerar.

På eftermiddagen så hördes det en knackning på dörren. Jag reste mig och öppnade dörren och där utanför stod det en glad och trevlig man som jag kände igen. Men tyvärr så kom jag inte ihåg var vi hade träffats. Men det fick jag reda på. Det var för några år sedan i Karlskoga och då piggnade minnet till. Pratade en stund och när sedan en norrlänning träffar en annan norrlänning så blir det ofta lite snack om hembygden. Så även i dag. Det var trevligt att du tog dig tid att komma hit för en liten pratstund det uppskattar vi. Önskar dig en bra resa hemåt.

I kväll så ville Hasse ha en kebabtallrik och då fick det bli så. Han ringde och beställde det hos Pizzeria Scorpion och det tog inte så lång stund förrän maten blev levererad till husbilen. Så bekvämt. Smakade gott och vi delade på en portion som var jättestor. Blev faktiskt över lite till i morgon också.

På tal om i morgon så blir vi kvar här.

2 reaktioner till “Kebabtallrik igen”

  1. Kuma är likadan går in i buskar och smaskar och vi får passa på honom hela tiden. Han har selektiv hörsel nuförtiden också. Väljer vad han vill höra eller inte.
    Kebab var länge sedan vi åt, har inte hittat något ställe som säljer det här. Så ikväll gör vi burritos med köttfärs och för min del vitlössås men JR:s mage tål inte sådant så han får äta utan sådant.

    Ha det så bra !!!!

    1. Så är det med våra äldre hundar.
      Burritos är väl gott det också. Och sås får man ju välja själv. Lite trist med dålig mage förstås men det finns ju goda alternativ utan vitlök.

Kommentarer inaktiverade.