Spridda skurar

Vi var i Torremolinos för 6 år sedan och hade det så bra. Bilden är ifrån en tidig morgonpromenad.

2021-02-19

Ostadig väder i dag också med enstaka skurar. Skulle inte bl regn idag enligt prognosen men som oftast så stämmer den inte. Men idag tyckte jag det var på fel håll. Det var rätt så blåsigt och 14 – 18 plus. Zacko och jag hann ut på våra promenader när det var uppehåll och det tyckte vi var skönt.

I dag så var det dags för att storhandla och det var en del tunga/skrymmande varor som skulle inköpas. Eftersom vädret var rätt så ostadig och det skurade en del, så blev det så att Hasse tog en taxi till Continente. Inte så roligt att promenera dit och komma fram sjöblöt, om oturen skulle vara framme, och sedan gå och handla.

Så klart blev det taxi hem igen och med samma trevliga, rara och hjälpsamma chaufför. Ja, hon får bra med dricks och det är hon väl värd. Hon lyfter in alla inköpen till husbilen och det är så bekvämt tycker jag som bara står där inne och tar emot. Sedan så packar jag in allt där det ska vara. Nu så var det lite påfyllt igen i förråden och det behövdes.

I kväll så testade jag makaroner med kebab. Stekte på fryst kebab med lök och kokte makaroner. Hade gjort en supergod sås med yoghurt, majonäs och kryddat med salt, nymalen 4-peppar och massor av vitlök. Det passade hur bra som helst till denna maträtt. Åt även rå lök och tomater till.

Började blåsa rätt så friskt på kvällen och vindbyarna tog tag i husbilen och det skakade till en del ibland. Tycker det har varit rätt så blåsigt denna vinter och rätt så lite sol. Men vi har inte haft snö och en massa minusgrader.

Så här hade vi det i Rincon de la Victoria på den då leriga ställplatsen för 6 år sedan. Vi hade inte så många att platser som var något så när att torra på då.

Här hade vi kommit till Estepona och parkerat på den stora grusplanen som fanns då för husbilar och även andra att parkera på. Det var för ett år sedan.

2 reaktioner till “Spridda skurar”

    1. Så är det. Har man hund så har man. Alla årstider!
      Er tomt är ju bara så bra att släppa ut era fina hundar på.

Kommentarer inaktiverade.