Mycket lugnt här

2018-05-26

Vaknade till ytterligare en varm och solig morgon. Det var 20 – 25 plus. Fanns lite små vita moln på himlen. Det blev en promenad längs med gång/cykelbanan på andra sidan gatan. Gick ner till köpcentret och vände och gick längs med gatan tillbaka.

Sedan så började molnen hopa sig och det blev helmulet och ingen sol!! Första dagen på flera veckor. Temperaturen sjönk till ”endast” 22 plus. Ingen blåst och det var faktiskt rätt så skönt efter denna långa period med väldigt mycket sol och värme. Men solen kommer tillbaka i morgon såg jag på väderprognosen. Och det är ju bra för då laddar vi ju el genom vår otroligt bra Sun Mover.

På eftermiddagen så skulle det komma lite regn och det gjorde det också. Det var så lite att det inte ens blev vått på marken/gräset.

För övrigt så var det inte så mycket som hände här. Egentligen inget alls.

Jag läste klart ”Täcknamn Hilde”. Det var en bra och intressant berättelse med många bottnar. Tyvärr lite för långsam i tempot tyckte jag. Händer liksom inte så mycket på många sidor. Men slutet var snyggt ihopknutit.  Nu blir det en bok som heter ”Jag hör sirenerna på gatan” av Adrian McKinty. En Sean Duffy thriller står det på framsidan. Hoppas nu på en kriminalare med ett högt tempo.

Det är väldigt lugnt här i kväll och det är inte många bilar som passerar förbi ute på gatan men några passerar i väldigt hög hastighet.

Så fungerade inte internet igen en stund på kvällen. Men det kom tillbaka lite senare.