Strul

2018-05-27

Vi befinner oss i den mulna delen av vårt avlånga land. Det var 18 plus på morgonen och absolut vindstilla.

Zacko och jag gick en promenad bort till parken.

Här är det många änder men det är bara hanar som jag ser. Kanske ligger dom brunspräckliga honorna och ruvar på sina ägg någonstans i buskarna.

Vi körde sedan en sväng i dag. Det blev till Kroksjön för att tömma latrin. Det var inte mycket folk där på fiskecampingen. Fem husbilar och två husvagnar och vi såg bara två som fiskade.

Sedan så körde vi tillbaka till Gislaved och parkerade på samma plats igen. Vi fortsatte sedan med att göra ingenting. Men så klart gör vi någonting. Jag läser ju en del och Hasse har ett trevligt spel som han gillar. Och sedan så kollar vi ju på Husbilsklubbens hemsida och så klart en del på FB. Snacka om att tiden bara rusar väg.

Kände inte för att laga mat i kväll. Beställde då Pizza på https://onlinepizza.se/. Har gjort det några gånger på olika platser i Sverige. I kväll så var det nästan helt omöjligt.

Först så krånglade det med beställningen och sedan med betalningen. Men efter ett tag så fick jag ett mejl om att det var ok. Leverans skulle ske senast 19.41. Helt ok.

Men när vi inte fick någon pizza vid den utlovade tidpunkten så ringde jag upp pizzerian. Jo dom hade då levererat vår mat och eftersom vi inte hade öppnat dörren så ställde dom maten på en stol utanför. Jag var helt oförstående. Jag hade ju skrivit i rutan för där man ska skriva portkod och annat vart vår mat skulle levereras. Den hade dom inte läst.

Men det skulle ju nu rättas till. Efter ca 20 minuter så kom pizzabilen med våra pizzor. Dom var bara så kalla. Inte ville vi äta kallas pizzor så vi skickade iväg pizzabudet med maten. Jag ville nu ha mina pengar tillbaka.

Det dröjde ca 15 minuter så kom pizzabudet tillbaka med varma pizzor. Helt klart var dom bara uppvärmda men det smakade i alla fall så bra. Nu var klockan nästan nio och vi var så jättehungriga.

Sedan så drabbades vi av vad vi kallar för paltkomma. Vi blev så trötta. Det var så skönt att gå bak till sängen och lägga sig. Så nu önskar jag er alla en god natt.