Tillbaka igen

2018-05-25

Sov lite dåligt i natt. Blir ofta så när jag/vi har en tid att passa på morgonen. Hasse gick iväg strax efter sju bort till rehab och ca en kvart senare så gick jag och Zacko i väg på vår morgonpromenad. Solen flödade ner över oss från en molnfri blå himmel och det var redan minst 20 plus.

Här är en del av många långa gång/cykelbanor.

Jag var så glad för att hitta promenadväg där det var skugga.

Nu blommar rhododendron och det är en underbart vacker favorit som finns i många olika färger.

När vi kom tillbaka så var Hasse redan hemma och höll på att brygga kaffe. Besöket hos sjukgymnasten hade gått bra och han hade fått lite nya tider.

Vi pratade lite om vart vi skull köra nu. Hade lite olika uppfattningar om det. Jag ville till Ulricehamn och Hasse ville till Gislaved. I Ulricehamn var risken stor att det skulle vara fullt redan tidigt på dagen eftersom det var fredag och det är ett mycket populärt ställe. Det fick alltså bli Gislaved igen. Där är det ingen risk för att det ska vara fullt.

Vädret fortsatte att vara mycket varmt 22 – 28 plus. Fanns några små vita moln på himlen och det var en skönt svalkande vind, lite blåsigt faktiskt. Härligt att sitta ute i skuggan och emellanåt flytta ut i solen.

På kvällen så var det 4 husbilar och 1 husvagn här.

Tror vi blir kvar några dagar.