Bara väntan

Från en promenad på stan för några år sedan. Väldigt trevligt centrum men en del att titta på.

Sov oroligt i natt och var trött på morgonen. Natten var kall bara 10 plus men vi hade det varmt bak i sängen. Körde lite värme innan vi skulle gå upp. Blev fort varmt.

Fick sedan gasolslut så Hasse gick ut och bytte till en full tub. En tub har räckt hela vinter men så har vi stått på el och inte ha behövt köra någon värme.

Promenerade inte på morgonen, det blev istället lite senare på dagen. Vädret var soligt och varmt, 18 – 20 plus och ingen vind.

Ringde till Folksam på morgonen och gjorde en skadeanmälan. Dom skulle ordna en bärgare som skulle ta oss till lämplig verkstad. Handläggaren varnade för att det kunde ta rätt så lång tid för det finns inte så många verkstäder i Spanien som tar så stora husbilar. Bara att vänta och vänta. Kan ju inte göra så mycket åt det!

Det är en del trafik att titta på så det händer alltid något. På förmiddagen kommer det några bussar och släpper barnen som ska till skolan på andra sidan gatan. På eftermiddagen kommer bussarna hit igen och hämtar barnen. Finns några vuxna i varje bil som ser till barnen. Kommer även många personbilar med föräldrar som lämnar och hämtar.

Stekte färdigrullade köttbullar och gjorde pulvermos till middag i kväll. Köttbullarna är väldigt goda och moset helt ok med extra kryddor.

En del var bättre förr så även jag känns det som.

Blev ingen bärgning idag och vi hörde inget mer ifrån Folksam under dagen. Det tycker jag var rätt så dåligt kunde ju i alla fall lämnat lite mer info till oss som sitter här och vet inget om framtiden.

4 reaktioner till “Bara väntan”

 1. Å, vilken otur ni har. Inte roligt när bilen strular. Hoppas ni får hjälp snart och att det inte är så allvarligt. Ni har ju sängarna med er och mat kan ni laga. Håller tummarna att ni inte får vänta så länge på hjälp. Kramar till er båda.

  1. Verkligen otur. Det är växellådan som har lagt av.
   Det går ingen nöd på oss ännu.
   Tack och kram.

 2. Denna väntan känner jag så väl igen. Två veckor för oss och med två unga killar och hundar var det inte så roligt.
  Nä jag tror inte att de som har hand om haverier är riktigt förstående på hur det är att vänta.
  Håll ut och ta det lugnt.!!

  1. Det är jobbigt att vänta. Tror också att dom inte riktigt förstår. Det värsta är ovissheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *