Ny månad

Tavernas de la Valldigna är en liten ort som ligger vid stranden. Finns en trevlig ställplats nära centrum. Vi var där i april 2021.

2024-04-01

Regnade när jag vaknade i morse alldeles för tidigt. Kollade på klockan och den var halvnio, alltså tänkte jag, halvåtta. Kände hur trött jag var och blev kvar en stund till i sängen. Det slutade regna efter ett tag och sedan tittade solen fram. Då gick jag upp. En stund senare gick jag ut. Rätt skönt ute trots att det endast var 13 plus. Vädret på på förmiddagen var omväxlande även i dag också men inte så blåsigt.

Eftersom det är ny månad i dag så kommer en bild från min almanacka från april månad.

Var många husbilar som körde iväg så det glesnade ut mycket. Vi fick fritt för grannen körde också. Nu har vi utsikt igen och lite koll på vad som händer. Men det var rätt så händelselöst i dag. Bara några husbilar som kom hit. Inte så mycket folk som kom förbi här under dagen.

I slutet mot eftermiddagen var det sol från en nästan molnfri himmel och temperaturen hade ökat till omkring 20 plus. Riktigt varmt och gott ute.

Har under dagens gång börjat att komma överens med klockan alltså kommit i fas med tiden. Så nu känns allt bättre.

Jag tycker nu att vi liksom äter samma mat hela tiden. I alla fall är det återkommande rätter ofta. I kväll blev det pannbiff med stek lök, sås och kokt potatis. Smakade gott.

Jag tycker att det får man själv bestämma.

2 reaktioner till “Ny månad”

 1. Lilla Ginger i din almanacka ser ju väldigt söt ut.
  Ibland känner vi också det som att vi bara upprepar samma maträtter hela tiden, men så ha JR en lista på alla rätter som vi brukar äta. Det brukar hjälpa till att ändra menyerna.
  Aprilväder har vi också haft det á la medelhavet som du kan se i min blogg senare.

  Ha det så bra!!!!

  1. Det kan räcka ibland att smaksätta på lite annat sätt så känns det nytt.
   Verkligen ett otrevligt väder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *