Ingen snö i alla fall

För 10 år sedan promenerade jag här i Calpe. Vi stod på ställplatsen som syns i bilden till höger. Där har vi sedan varit många gånger och trivts väldigt bra.

2024-04-02

Vädret här i dag var ingen rolig historia. På morgonen var det uppehåll så jag hann att gå min promenad. Det var hela 16 plus samt att det blåste väldigt mycket. Sedan kom regnet och det skurade mest hela dagen. Sent på eftermiddagen blev det lite sol men det blåste fortfarande.

Men vi har i alla fall ingen snö. Såg på nyheterna att snön föll ymnigt i södra och mellersta delen av Sverige. Det blev trafikkaos på många håll med långa köer som följd.

Hörde och läste om det hemska som i morse hände i Finland. Skolskjutning med tre svårt skadade barn varav ett dog. Barnen var i tolvårsåldern och det var även han som sköt. Man kan fundera på vad som kan ligga bakom denna fruktansvärda tragedi.

Då känns det skönt att att vara här där det är mycket lugnt även om det blåser och regnar i dag.

I går kväll kom det hit en plåtis och parkerade bredvid oss så vi hade ingen utsikt i dag. Under dagen i dag var det inte så stor omsättning på husbilar men det är ju inte så många här för närvarande.

Varma mackor är alltid gott så i kväll blev det en med skinka och smältost samt lite skivade tomater.

Om framtiden vet vi inget och det är nog bäst så.

4 reaktioner till “Ingen snö i alla fall”

  1. Vädret vi hade igår var ju lite dramatiskt så det som vi haft idag kändes lugnt och bra. Sol,blå himmel och ja ingenting mer.
    Jag har gått idag så jag är helt slut. Men jag är nöjd med dagen.
    Tror att vi alla är det.

    Ha det så bra!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *