Fy för sommartid

Stranden utanför campingen i Los Alcázares för en del år sedan. Det var en mycket trevlig plats då. .

Jag gillar inte när det är dags för sommartid vilket det var i dag. Tar ett par dagar innan jag har kommit i fas med tiden igen. Var så trött i morse, tröttare än vanligt, någon hade ju snott en timme ifrån mig.

Ute var det bara 11 plus i morse och det regnade. När jag skulle gå ut hade det blivit blå himmel, sol och det var skönt. Värmen steg märkbart i solen och vinden var svag till måttlig.

Många husbilar även i dag. Under förmiddagen var det många som körde iväg. Ett par hade så bråttom att dom höll på att krocka. Den ene skulle ut och den andre kom precis in.

Vädret under dagen var omväxlande. Mörka moln samlades hastigt ovanför oss och helt plötsligt kom det en kraftig skur med blixt och dunder. Varade inte så länge sedan blev det sol igen med bara lite vita molntussar uppe i det blå. Värmen steg och vinden ökade lite.

Tiden gick och jag kände mig vilsen när jag titta på klockan. Det stämde absolut inte med vad kände att den skulle vara. Det blir snart rätt igen.

Stekt kycklingben, kokt potatis och brunsås vilket var väldigt gott.

Det är lite svårt att förstå att mars månad redan är slut men det är den. Vi hade planer på att börja köra norrut i morgon men det har vi ändrat. Så kallt i Sverige så vi stanna några dagar till.

Jag tycker att den är rätt så rolig.

2 reaktioner till “Fy för sommartid”

  1. Jag hade ne skylt vid mitt skrivbord som hade just de där raderna. När man håller på med logistik har man ofta flera olika mappar på skrivbordet. Massor av papper och och jag lovar att jag hade stenkoll på vartenda ett av dem.
    Slipper sådant nu vilket är skönt.
    Vi har haft en blåsdag idag och det var lite jobbigt även om vinden var ljum.

    Ha det så bra!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *