Påskafton

Trevlig fontän i en liten stad i norra Tyskland. Det var några år sedan vi var där så jag minns inte vilken stad det är.

2024-03-30

Denna påskafton började med mulet väder, bara 12 plus och svag vind. Precis när jag skulle gå ut började regnet falla. Satte mig ner och trodde det bara skulle bli en kort skur. Det blev det också så när den slutade gick jag en sväng. Solen tittade fram en stund och det blev genast flera grader varmare.

Dagen fortsatte med omväxlande väder. Mulet, regnigt, soligt och lite småblåsigt. Inte många lediga platser här på förmiddagen. En del körde i väg och nya kom hit och fyllde på. Mycket folk i rörelse under dagen. Eftermiddagen var rätt så solig och lite mer blåsig. Folk som gick ut hade (nästan alla) paraply med sig. Tydligen risk för regn.

Sotis kom hit en kort stund. Fick lite mat som han inte gillade och stack sedan iväg igen. Kanske kända han sig förolämpad för att få mat som han inte ville ha. Ärligt talet tror jag inte att djur kan känna sig förolämpade.

Började sedan regna vid halvfemtiden så där lite fram och tillbaka.

Enkel liten påsktallrik med ägghalvor, sill och några läckra skivor kallrökt lax och lite sallad slank också med samt lite rostat bröd. Smakade bra och var precis lagom för oss i kväll.

Så kan man ju också tolka det!!

2 reaktioner till “Påskafton”

  1. Påskafton och jag trodde att vi skulle få makrillburgare men JR gjorde tonfiskburgare och blev paff när jag påpekade att det var fel fisk. Men nu har vi ätit tonfisk två dagar i rad. Dags för n¨ågot köttigt tycker jag.
    Eftersom det är påsk har vi lite traditioner som jag skriver om i min blogg idag.

    Ha det så bra !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *