Äntligen handlat

Ytterligare en bild från en strand som vi besökte för några år sedan.

2024-03-29

Det var skönt att i dag vakna till en solig morgon utan blåst fast bara 15 plus. Bra promenadväder tyckte jag och gick ut. Rätt så fullt med husbilar men det var en del som var väg ut och andra höll på med att packa ihop.

Mitt på dagen gav vi oss iväg till Aldi. Där var det rätt så mycket folk men absolut ingen trängsel eller kö till kassan. Var mycket på listan i dag så det tog lite tid. När jag kom ut hade det till min förvåning börjat regna vilket jag inte hade räknat med. Bara att ge sig ut i vätan med den bråkiga kundvagnen och ta sig till husbilen en bit bort. Att sedan stå ute och lyfta in till Hasse var en mycket blöt historia men det blev gjort. Väldigt mycket var vått och fick torkas av. Även jag var rejält blöt.

Hasse kände inte för att gå in och handla i dag, ville inte gå ut i regnet. Körde tillbaka och packade in allt på plats. Sedan blev det kaffe med ost och skinka på en skiva rostat bröd. Smakade bra.

I kväll var det åter dags att beställa mat till husbilen. Blev Fish & Chips, pommes och sallad från Duna Kebab. Beställde som vanligt hos Uber Eats som också levererade maten till oss. Det var gott och allt fungerade perfekt.

Senast lästa bok

”419 timmar” av Dag Öhrlund var som väntat mycket bra. Så intressant att följa Evert Truuts öden och äventyr. Mycken spännande händer under utredningens gång och även på det personliga planet. Evert har verkligen utvecklats mycket sedan den första boken. Väntar med spänning på nästa bok.

Baksidestext

Sveriges mest älskade kommissarie, den buttre men varmhjärtade Ewert Truut, möter nya, stora utmaningar både i arbetet och privatlivet.

Någon mördar män och rispar sedan in en bock i deras bröst, alltmedan Ewert och hans kolleger Richard Kahn och Carolina Herrera förgäves letar efter ytterligare samband mellan offren. Samtidigt upplever Ewert med skräckblandad förtjusning hur han plötsligt blir både sambo och hundägare, omskakande upplevelser eftersom han också tvingas byta namn på sin älskade kattunge.

Kriminalinspektör Richard Kahn levererar välvilligt surkålsjuice som Ewert diskret häller ut, och en natt tvingas han rädda Carolina Herrera från en fest där hon hittas liggande på golvet med ett mordvapen i handen! Ewerts frustration växer och morden blir fler. Han kämpar i vanlig ordning mot klockan och när sanningen dyker upp blir den en chock. 

Kan det verkligen vara på det sättet?

2 reaktioner till “Äntligen handlat”

  1. Inget regn här idag till glädje för hundarna.
    Jag kanske tillhör de underliga människorna men lider inte av det. Men så finns det ännu underligare människor med konstiga idéer så jag kan bli lite orolig ibland.
    Ha en fin långfredag !!!

    1. Så skönt med en regnfri dag.
      Så härligt med människor som bara är som dom är! Men en del har som du säger kanske lite väl konstiga idéer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *