Hög omsättning

För några år sedan såg jag detta mycket vackra blåregn. En favorit hos mig.

2024-03-28

Det som jag kallar uruselt väder fortsatte i dag. Kraftig blåst och mängder med regn. Var uppehåll en stund på morgonen då jag promenerade en runda. 16 plus var inte så kallt men jag hade på jackan som skydd mot vinden.

Skulle ju kört och handlat i dag men så blev det inte. Det regnade och blåste i stort sett hela dagen och att då gå med en stor, nästan full kundvagn över parkeringsplatsen vid Alde är absolut inget som tilltalar mig. En del varor är slut men mat finns ju i frysen. Har lite reserver också som typ nödmat.

Många husbilar körde iväg i dag och ungefär lika många kom hit. Väldigt hög omsättning i dag. Ett tag var det fullt på serviceplatsen och det var 5 på kö. Blev nog en del väntan för dom. Några av dom kom hit tillsamman och skulle troligen fortsätta resan på samma sätt. Det är fortsatt många fransmän här, tror dom är i majoritet.

Mot kvällen minskade blåsten och det gjorde regnet också. Blev längre uppehåll mellan skurarna och det kändes skönt.

Pannbiff med pilaffris blev det till middag i kväll. Även tillagat på detta sätt smakade det gott.

Önskar alla en riktigt glad påsk med god mat och trevligt umgänge.

2 reaktioner till “Hög omsättning”

  1. Jag har ju de mina som absolut är trevligt umgänge. Vi har ny kran och ingen läcka under vasken. Jobbigt att gå upp så tidigt till väckarsignalen. Vi offrade oss kan man säga.
    Grillad kyckling med pommes och beasås för oss idag.

    Ha det så bra!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *