Så mycket regn

Tavira är en stad i Algarve som är väl värd ett besök. Mycket mysigt och fint.

2024-03-27

Regnet formligen forsade ner över oss i natt. Hörs ju väldigt högt på husbilstaket och dessutom blåste det väldigt kraftigt i synnerhet i byarna. Sov därför väldigt dåligt i natt och var rätt så trött resten av dagen.

Regnet fortsatte hela förmiddagen och det blev ingen förmiddagspromenad. Både regn och blåst är alldeles för illa. Gillar dessutom inte att bli sjöblöt.

Husbilen bredvid körde och vi hade utsikt över planen i några timmar. Mitt på dagen drog regnet bort och solen kom fram och värmde och gladde oss på eftermiddagen. Nu blev det livligt här. Många husbilar for iväg och folk rusade ut med sina hundar. En del passade på att gå och slänga skräp och lite annat.

Det kom även några husbilar hit och en valde att parkera bredvid oss så nu blev det en vit vägg igen. Inget att göra något åt.

Skulle kört och handlat i dag men jag kände att jag inte riktigt orkade med det i dag. Det får bli i morgon i stället.

Tog en eftermiddagspromenad i blåsten. Det var hela 18 plus och och eftersom det blåste tog jag på vindjackan. Jag frös inte, kände mig bara lite blåst.

Cordon bleu är ju något vi gillar. Tog fram ur frysen och tillagade dom. Blev råstekt potatis till och det smakade gott som vanligt.

Så är det inte bara för gubbar. Jag köper inte nya kläder i onödan, används till dom inte går att laga mer.

2 reaktioner till “Så mycket regn”

  1. Är som dig när det gäller kläder. Men jag har faktiskt köpt nya klänningar sedan vi flyttade hit. Men jag gjorde mig av med en hel del kläder när vi flyttade från Skåne.
    Vi har haft ett helsikes väder här också idag.

    Ha det så bra!!!

    1. En in och en ut så man håller balansen. Dessutom har jag inte plats för så mycket kläder.
      Usch för dåligt väder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *