Förvånad?

En liten fin strandbar i Almeria. Inga folk än för det var rätt så tidigt på morgonen.

2024-03-23

Likadant väder idag igen och det är inget att klaga på. Hyfsat varmt, 17 – 20 plus så då är dörren öppen och vi går ut några gånger under dagen. Skönt att röra på sig lite.

När jag gick och la mig i gårkväll så hade vi ingen granne men det hade vi idag. Blev rätt förvånad när jag drog upp gardinen och där stod en husbil. Undrar när den kom hit?

Det var en yngre familj med typ två tonårsgrabbar. Dom verkade inte vara stilla några längre stunder utan far runt mycket. Gärna med en boll mellan sig som dom sparkar på fram och tillbaka. Men dom är i alla fall tystlåtna. Ibland går dom in och så går dom ut med sina föräldrar. Man får inte spela fotboll här men det är inte så mycket att bry sig om.

Fick kattbesök på eftermiddagen och det var trevligt. Han åt lite, tvättade sig och la sig på soffan och sov ett tag. Sedan smög han ut och vi såg när han gick iväg. Stannade vid trappan och verkade fundera på åt vilket håll han skulle gå. Det blev uppför trappan! Ja det var ju Sotis som vanligt.

Det kom hit många husbilar på eftermiddagen medan det inte var så många som körde iväg under dagen. Det var även mycket folk i rörelse utanför oss, på väg ut och på väg in.

Stekta kycklingben med pilaffris lagade jag till middag ikväll. Gillar verkligen att göra detta ris till kycklingen och det blir väldigt gott.

Så är det nu för tiden och faktiskt sedan en tid tillbaka.

3 reaktioner till “Förvånad?”

 1. Njuta är väl det jag mest kommer på. Ni har ju varit där nere i så många år att ni nog kan det stället och även omgivningarna.
  Nu ska väl värmen bestå så njut av livet innan ni kör uppåt Sverige.
  Jag är ju glad att slippa Sverige som det har blivit.

  Ha det så bra !!!

  1. Ja vi är ju inte helt okända med omgivningarna är där. Saknar att köra dit numera. Men så är det numera. Är så glad åt alla bilder och minnen från våra många resor hit och dit.
   Men det finns ju många trevliga platser att åka till med husbil även om vårt kära fosterland inte är vad det har varit med mord och gängkrig nu för tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *