Hyfsat väder

Nu var vi en småbåtshamn som inte låg så långt ifrån ställplatsen som vi stod på.

2024-03-22

Ingen sol i dag och ingen blåst heller däremot molnigt. Rätt så varmt, 18 – 20 plus, skönt att både gå ut och kunna ha dörren öppen.

Sotis kom i dag också. När han såg att dörren var öppen så sprang han snabbt över planen och hoppade in. Fick lite mat så klart. Han brukar vara på golvet men i dag så hoppade han upp i soffan och la sig en stund och det såg så mysigt ut så han fick ligga kvar. Efter ett tag var det dags för honom att dra vidare.

Många körde under förmiddagen och det blev rätt så tomt ett tag. Kom inte hit så många under eftermiddagen så det var väldigt lugnt här. Inte så många som var ute och gick heller.

Nästan fri sikt över planen i dag.

Det är min födelsedag i dag och som vanligt firar vi inte det på något sätt. Slutade med det för en herrans massa år sedan. Är så glad och tacksam att jag har hängt med ett år till.

Beställde mat till i kväll ifrån Duna Kebab och det blev kebab med pommes och sallad. Vi tycker det är väldigt gott och det har blivit några gånger nu. Snabb och bra leverans av Uber Eats som vanligt.

Hämtade en härlig bukett tulpaner till mig ifrån Pinterest.

4 reaktioner till “Hyfsat väder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *