Lite svalare

Väldigt charmig palm som växte här någonstans i Spanien.

2024-03-21

Någon grad svalare i dag och det var lite småmolnigt. Temperaturen låg på 15 – 18 plus och det blåste inget så det gick bra att ha dörren öppen på förmiddagen. Blåste lite på eftermiddagen och då stängde vi till en stund. Mot kvällen var det soligt och vindstilla så då blev dörren öppen igen.

Lyssnade på finalen av ”Vi i femman” och det var bra och spännande. Skolan som vann fick 43 rätt av 45 frågor och det var jättebra och dom var verkligen duktiga. Hoppas resultatet räcker till en plats i den stora finalen som även sänd i TV.

Fanns en svensk husbil här och damen kom fram till oss och pratade en stund. Hennes man höll på att tvätta husbilen vid serviceplatsen så det blev inte så länge för hon skulle gå dit och hjälpa till, men det var trevligt. Kul att träffas. Dom var på norrut mot Sverige.

Som vanligt var det stor omsättning på husbilar här under dagen. Var ungefär lika många ut som in. Verkar som att många är på väg hemåt och alltså norrut.

Några jobbade på bygget i dag och det var tyst jobb. Dom målade nämligen fasaden kritvit.

Sotis kom på besök på förmiddagen och fick lite mat. Sedan valde han att gå ut ett tag. På eftermiddagen, mot kvällen, kom han tillbaka, troligen hungrig igen.

Jag pillade räkor i dag. Valde att göra heta räkor i olja med massor av vitlök och chiliflarn. Det smakar bara så gott, rostar lite bröd till det passar bra.

Det kan vara full sysselsättning.

2 reaktioner till “Lite svalare”

  1. Nog kan det vara en ordentlig sysselsättning att fundera. Jag gör det varje dag och just idag ville jag dryfta mina funderingar med JR och vi blev sittande ett bra tag och pratade. Tiden går fort och jag hade sängen att bädda och även tvätten att hänga på tork.
    Men så är det ju ibland.

    Ha det så bra!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *