Vanlig dag

Jag är mycket förtjust i fontäner och brukar ta bilder på dom som kommer i min väg. Denna fanns i Silves när vi var där för en del år sedan.

2024-03-20

Solig morgon och det mesta av dagen. Svag vind som senare ökade till måttlig under dagen. Temperaturen låg på behagliga 18 – 22 mitt på dagen. Skönt att kunna gå ut även i dag och njuta i värmen.

Många som körde i väg under dagen och även grannen. Utsikt i några timmar sen fick vi en ny granne som backade in. Det var i alla fall positivt så jag slipper titta in genom deras dörr. Behöver ju inte göra det men blicken går dit ibland ändå och jag vill inte ha min gardin nerdragen, det bli så mörkt då. Det kom hit rätt så många under dagen.

Hade dörren bara lite öppen men tillräckligt mycket för att Sotis skulle komma in. Han är så liten och mycket smidig. Gav som vanligt lite mat till honom som åts upp väldigt fort. Han puffar med huvudet väldigt mycket mot våra ben och stryker sig mot oss. Verkar så tillgiven men det är väl mest mat som han är ute efter. Smet sedan iväg efter ett par timmar.

Arbete på bygget fortsatte under dagen. Nu har det kommit upp ett tak över sopsorteringen. Ser trevligt ut.

Mulnade på mot eftermiddagen och det blev lite svala och aningen mörkare.

Eftersom det var en del beasås över så åt vi upp resten av den ikväll. Stekte varsin köttfärsbiff till och kokte potatis. Det var såsen som gjorde middagen god, gillar ju verkligen beasås.

Det finns så mycket att vara tacksam över och det ska man vara tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *