Nya grannar

En strand någonstans vid någon kust.

Mulen morgon, 16 plus och helt utan vind. Bra promenadväder så det var bara att gå ut på morgonrundan. Skönt att sätta igång kroppen lite.

Vi brukar lyssna på ”Vi i femman” på förmiddagarna när det sänds i Radio Sjuhärad. I går och i dag var det väldigt spännande semifinaler. Lagen slutade på samma poäng så det blev en utslagsfråga. Tycker det är synd att någon måste förlora när dom har varit så duktiga men så är ju reglerna. På torsdag så ska vi inte missa finalen. Verkligen ett trevlig program som har många år på nacken, startade 1963.

Så kom det en ny granne på morgonen och parkerade bredvid oss och nu har vi ingen koll igen. Även framför kom det en och parkerade men vi har ju alltid en sida fri. Det var stor omsättning i dag här och det var främst fransmän som kom hit och även körde iväg.

Eftermiddagen blev solig så det blev lite uteliv då. Öppen dörr hela eftermiddagen vilket vi gillar.

Stekte några skivor fläskfilé till middag ikväll. Min beasås i plastflaska är slut så jag gjorde såsen på pulver från Blå Band istället. Kokte potatis till och det blev riktigt gott.

Det kan ju vara vilket som helst. Ibland kan det kännas lite trassligt.

2 reaktioner till “Nya grannar”

  1. Trist att utsikten skymdes men så är det ju på ställplatser och campingar. Men ni kunde ha dörren öppen och det tycker även jag är så skönt. Vi sitter ju sällan ute när vi är på rull med husbilen så att ha en dörr öppen är guld värt.
    Vi åt kycklingfilé i ugn med camembert i såsen. Så krämigt och gott.

    Ha det så bra!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *