Ingen sol men skönt ändå

På promenad i mysiga Silves hittade jag denna hund på samma plats ett flertal gånger. Hit men inte längre ser det ut som vilket det också troligen var.

2024-03-15

Lite lätt regn på morgonen men det var inget som hindrade mig från att gå en sväng. Blev knappast våt så lite regn föll det. Det blåste i stort sett inget och det var 17 – 19 plus. Behöver inte vara sol för att det ska vara skönt att vara ute så det blev några promenader under dagen.

Omsättningen var inte så stor i dag men det var i alla fall en del. Kom 2 franska husbilar sent på eftermiddagen och dom ville parkera på platserna mellan oss och bygget. Det fick dom inte. Körde och letade upp andra platser för dom ville stå tillsamman och få en gemensam uteplats. Det vill dom flesta som kommer hit tillsammans. Vi reser alltid ensamma så det har aldrig varit något problem för oss.

I dag har vi bara tagit det väldigt lugnt. Mycket skärmtid och läsning. Skönt att det inte är någon som lägger sig i hur mycket tid vi lägger ner vid dator och mobil.

Vi kör kanske och handlar imorgon. Finns för många tomma platser att fylla och nästan fullt vill jag ha det.

Beställde hamburgare från Burger King till middag i kväll. Det var hos Uber Eats vi beställde (som vanligt) och det fungerade bra även denna gång. Skönt med en matlagningsfri dag i veckan tycker jag.

Lite lagom luddigt så ingen vet egentligen vad som menas.

3 reaktioner till “Ingen sol men skönt ändå”

 1. Sol idag och jag tog kompledigt. Vi blev väckta en halvtimme innan vi tycker att det är okej, men är man vaken så är man.
  Våren tycks ha mött på bakslag i Sverige då det blir kallt igen.
  Men det behöver ju inte vi bry oss om.
  Fiskfileér med potatis och hollandaisesås blev det för oss idag.

  Ha det så bra!!!

  1. Låter så härligt med kompledigt.
   Våren tar ju alltid bakslag i Sverige ofta ända till den är slut!!
   Men det bryr vi oss om för när vi återvänder till Sverige i april så kan det bli både det ena och det andra.
   Så god middag tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *