Tyst och lugnt

För 10 år sedan var vi i Rincon de la Victoria i Spanien. Då var våren verkligen på gång och vädret var varmt och soligt.

2024-03-16

Över 20 plus idag i skuggan och det kändes riktigt skönt. Det var lite lätt molnighet och bara en svag vind. Åter en dag med en del utevistelse och öppen dörr.

Väldigt tyst här när det inte jobbas på bygget även lugnt på ställplatsen. Var en del husbilar som lämnade platsen idag. Den som stod bredvid oss körde också iväg. Hoppas platsen får vara tom ett tag. Kom hit några under eftermiddagen och ställde sig runtomkring på lediga platser. Det var inte speciellt ont om dom.

Sotis kom vid tvåtiden och hälsade på en stund. Bjöd på lite mat vilket han uppskattade. Sedan la han sig utanför kylskåpet och tvättade dig en stund och när det var bra så somnade han. Men han missar inte vad som händer. Han är så kelen och orädd.

Vi kom inte iväg och handlade idag. Kände inte för det så det får bli imorgon.

Fick laga mat idag. Blev halvfabrikat från frysen, Cordon bleu som vi tycker om. Till det blev det råstekta potatisklyftor som vi också tycker om.

Senaste bok jag läst

”Blinka lilla stjärna” av Gunilla Bergstrand var en spännande historia med rappa dialoger. Lika mycket spänningsroman som relationsdrama. Väldigt tungt ämne med mycket grymheter och blodigt våld. Utspelar sig i Dalarna i Falun och Borlänge.

Baksidestext

En känd företagsledare hittas svårt misshandlad i sin egen bil i Falun, han är bunden med silvertejp och saknar ett öga. Mannen svävar mellan liv och död. När han vaknar upp vägrar han att samarbeta med polisen. Flera offer uppdagas och Hannah Järnerud från Faluns specialstyrka Lundberggruppen kopplas in. Under arbetets gång framkommer det att kvinnan hon har ett förhållande med verkar ha en koppling till fallen. Hur långt kan man gå för att skydda de man älskar? Blinka lilla stjärna är Gunilla Bergstrands första bok i serien om Hannah Järnerud.

Men det kan också bli bättre och det får man ju hoppas på.

2 reaktioner till “Tyst och lugnt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *