Andra tider

En plats i Tyskland som vi har besökt några gånger. Bra ställplats bredvid serveringen och nära till centrum. Finns en trevlig småbåtshamn i närheten med restauranger och matförsäljning från en båt. Platsen är Ribnitz-Damgarten.

2024-03-14

Lite moln på förmiddagen men dom försvann sedan rätt så fort. 16 – 20 plus och ännu varmare i solen. Lite mer blåsigt i dag så dörren fick vara stängd men vi har ju flertal fönster att öppna. Jag tycker inte om när dörren blåser upp och sedan smäller igen. Vill gärna ha in luft. Men vi kunde vara ute hur mycket vi ville för blåsten var inte så mycket besvärande.

Många husbilar drog iväg på förmiddagen och det tunnades ut en del. Den svenska husbilen körde också och vi vinkade till varandra när dom körde förbi. Hoppas resan norrut går bra och utan problem. Kom inte hit så många undereftermiddagen så det var rätt så lugnt här.

Förr om åren har vi kört runt mycket under vintermånaderna när vi har varit på Iberiska halvön. Det har varit väldigt rolig och vi har varit på många olika platser och fått se och uppleva en hel del. När vi körde till Peniche pandemivintern så bestämde vi oss för att stå kvar hela tiden. Vi tyckte det kändes bra så vi tog ett beslut att göra så även denna vinter. Platsen gillar vi för underlaget är bra. Parkerar man på sand, grus eller gräs så drar man in en förfärlig massa smuts. Regnar det så blir det lerigt och på vissa platser gyttjigt. Här blir det endast lite vattenpölar som snabb torkar upp. Närheten till både Aldi och Lidl är ett stort plus. Framförallt så slipper vi snö och kyla det är egentligen därför vi är här nu.

Kycklingben med pilaffris blev det till middag och det var välkryddat och gott.

Tänk om det vore så väl!!!

5 reaktioner till “Andra tider”

 1. Men det är väl så att åren ger visdom och de gråa håren visar på att vi tänkt mycket.
  Inköpsdag innebär sallad för oss och till det baguette.
  Jag uppskattar också att ha närhet till affärer så man inte behöver kuska runt för att handla matvaror.

  Ha det så så bra!!!

  1. Visst har vi tänkt mycket och så klart har vi blivit klokare. Tror jag i alla fall!
   Så gott med sallad och gott bröd.
   Ni har ju byn med affärer så nära er. Ni har ju verkligen hittat ett bra boende tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *