Fortsättning 2001

Här står vi på en gratisplats i Estepona. Var lite lerigt när vi var där i februari 2020.

2024-02-03

Sommarväder även idag med sol och värme. Härligt att kunna vara ute och gå samt att ha dörren öppen hela dagen.

Inget oväsen denna dag från bygget för dom var tydligen lediga.

Rätt så många husbilar här idag och det kom hit flera under eftermiddagen. Det står dessutom fyra husvagnar här vilket inte tillhör vanligheten.

Nu börjar karnevalstider i Portugal och även i andra länder. Peniche har så klart sin egna festligheter som börjar idag och håller på till den 13 februari. Det är inte varje dag som dom håller på. Vi hörde musik från centrum ett tag och visst lät det bra.

Vad gjorde vi då idag? Gick och slängde lite sopor och promenerade en del. Ska tydligen bli lite sämre väder framöver enligt väderprognosen men den har ju varit fel förr.

Bestämde oss för att det var dags för hamburgare från Burger King i dag. Beställde det hos Uber Eat som vanligt. Tog bara en kvart från beställning till leverans. Det var gott.

Tillbakablick

Stannade på campingen ett par dagar och utforskade närområdet. Det var ett trevligt område med mest turister. Vi skulle till Rom sedan hade vi tänkt oss så vi körde ditåt. Kom först till en camping som var helt stängd och så väldigt övergiven ut. Bara att leta upp en annan. Hitta en som såg bra ut och därifrån kunde man åka buss till Rom och det tog ca en timme.

Här blev det lite problem när vi skulle checka in. Damen ville absolut ha våra pass. Försökte förklara att vi inte hade dom med oss. Efter ett tag med lite dividerande fram och tillbaka gav hon med sig och vi fick en plats. Vi förstod inte varandra så bra så hon tyckte nog att det var enklast att fick stå där.

När vi hade kommit iordning tog vi en promenad på campingen. Den var trevlig och det fanns det som man behövde. Fanns en restaurang på platsen och den besökte vi på kvällen för att äta. Vad jag kommer ihåg smakade det bra.

Nästa dag tog vi bussen till Rom.

Senast lästa bok.

”Smekmånad” av James Patterson var väldigt bra och spännande. Ingenting är vad man skulle tro att var. Intrigerna kommer slag i slag. Språket är rappt med rätt så roliga samtal. Den börjar hemskt och den slutar lika hemskt men det var rättvist på något sätt.

Baksidestext:

Nora Sinclair är en vacker och karismatisk inredningsarkitekt som lever sitt drömliv. En lyxig lägenhet på Manhattan, extravaganta resor och mäktiga män som ständigt dras till henne. Hon är van att få det bästa, och nöjer sig inte med mindre.

Men när Noras fästman dör under mystiska omständigheter får FBI-agenten John O’Hara upp ögonen för henne. När O’Hara börjar gräva i Noras förflutna finner han sig djupt indragen i hennes mystik, och blir besatt av att få svar. Ett livsfarligt spel tar fart – fullt av lögner, hemligheter och påtryckningar. Finns det något mörkt i Noras förflutna, eller är O’Haras besatthet av annat slag?

”Smekmånad” är en spänningsroman som levererar överraskning efter överraskning och håller läsaren på sträckbänken fram till den allra sista sidan.

2 reaktioner till “Fortsättning 2001”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *