Lite sommarkänsla

2024-01-27

Ännu en dag med sommarvärme att njuta av. Bara lite små vita moln högt uppe i det blå, ingen vind och 17 – 25 plus. Skön morgonrunda i värmen.

Det var lugnt här i dag för dom jobbade inte på bygget.

När jag gick runt på planen så kom det fyra portugisiska husbilar hit samtidigt. Dom skulle absolut stå tillsamman för att kunna umgås mellan bilarna. Efter lite bökande lyckades dom att få till det så alla blev nöjda. Det är ju gott om plats här så att dom kunde ställa sig på det sättet. Bord och stolar togs ut mellan husbilarna. Tror dom hade det trevligt för det lät så.

Vi har i ett par dagar pratat om att vi var så sugna på äppelknyten som köps på Lidl. På eftermiddagen gick jag dit och köpte det till oss. Det är inte alls så långt dit om man kan gå i trappan som finns där. Den är hög och med höga trappsteg så den kan inte jag använda. Alltså får jag gå runt och det blir betydligt längre. Får gå dit där som bilarna kör in. Jag fick i alla fall köpt det jag ville ha. När jag gick hem så valde jag att gå vägen runt Aldi. Tror den är lite kortare och så kan man snedda över deras parkering. Det smakade mycket gott till kaffet med dessa läckerheter. Men vad trött jag blev och även mycket mätt. Vi behövde inte äta någon middag ikväll för även Hasse var mätt. Rätt så skönt att slippa matlagningen.

Lite mer från år 2000.

När vi skulle köra vidare nästa dag så fick vi inte upp våra stödben. Då fick Hasse montera bort dom och sedan kunde vi kör vidare. Detta var inte något vi hade väntat oss men det var så det var.

Vi lämnade den trevliga campingplatsen och körde vidare mot Danmark. Då kom vi till Flensburg där vi stannade till. Det är en trevlig stad att tillbringa några timmar i.

Men vi fortsatte genom Danmark och när vi kom fram till Odense tyckte vi att att det var dags för att stanna. Hittade en trevlig camping som vi stannade på. Fortfarande ingen gasol så det var bara att hitta ett lämpligt matställe vilket inte var svårt alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *