Tulpanens Dag

En fin solnedgång på en strand någonstans i Spanien.

Mulen morgon, 17 plus och ingen vind. Regnade inte så jag gick några varv på ställplatsen.

Grannen som vi hade haft i några dagar körde iväg tidigt på morgonen. Hade utsikt ett tag. Efter några timmar körde det in en annan husbil och parkerade där. Det visade sig vara den ”gamla” grannen som vi inte har sett här sedan förra året. Nu får vi ingen utsikt på ett tag för han brukade stå här till fredag eller lördag så det gör han nog nu också.

I dag fortsatte dom med arbetet på huset och ibland var det lite oväsen. Det gör inte oss något för vi är inte speciellt ljudkänsliga. Lite rolig att titta på emellanåt. Kom även hit en liten grävmaskin som grävde ett hål i marken i i närheten av grill/diskplatsen. Nu blev vi nyfikna på vad som ska göras där. Får väl reda på det någon annan dag.

På eftermiddagen kom det några lätta skurar och luftfuktigheten var skyhög. Molnen verkade vara regntunga så jag gick inte mer. Blev några extra minuter i stället på minibiken. Känns bra i benen efter den träningen.

I dag är det Tulpanens Dag och vid denna årstiden så påminner dom om den vår som är på väg även om den fortfarande känns lite avlägsen. I Sverige måste den kännas som mycket långt borta eftersom snön verkar att vräka ner nästan överallt.

Så nu kommer det tulpaner.

3 reaktioner till “Tulpanens Dag”

  1. Det är fint med tulpaner och jag brukar alltid köpa en bukett när jag får tag i en.
    Men vi väntar på Mimosafestivalen i Roquebrunn som infaller i februari. Då hamnar ett par kvistar här hemma.

    Ha det så bra!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *