Nostalgi 12

Tittade på denna bild och undrade var detta var någonstans. Det är ju några år sedan. Kollade lite extra och det är ju min hemstad Borås. Viskan som rinner genom stan och runt stadsparken. Så trevligt det ser ut.

2024-01-14

Efter ytterligare en regnig natt blev det en mulen morgon med 17 plus och så skönt att det inte blåste. Blev ett par varv och det kändes rätt så varmt.

Kollade lite på internet innan vi började plocka ihop allt löst. Tog inte så lång stund för det var inte så mycket.

Körde sedan till Aldi, äntligen kom vi iväg dit. Inköpslistan var lång och kundvagnen var nästan full och det var jobbigt att köra den över parkeringen till husbilen. Gick ändå rätt fort att handla trots att det var så mycket. Tog en stund innan allt hade kommit in i husbilen.

Sedan när vi hade parkerat på vår ruta på ställplatsen var det dags att få allt på plats i skåp, lådor och kyl/frys. Det tog lite längre tid men efter lite bökande så var det klart. Så nöjd när det är fullt och jag har lite mat att välja mellan.

Nostalgi

Vi fortsatte norrut genom Tyskland. Vi valde sedan att köra motorväg till Rostock. Blev några övernattningar på rastplats eller tradarparkering. Vi kom utan problem fram till färjeterminalen och det var inga problem med att få plats på färjan till Trelleborg. Överfarten på den rutten var supertrist.

Vi var mycket nöjda med vår första semester utomlands med husbil. Det gav mersmak ska jag säga.

Nu var det en del som skulle fixas till på husbilen. Ringde och beställde tid hos Codat. Körde hem till Viskafors och packade ut det mesta från husbilen. Hade ju handlat en del på hemvägen. Dagen efter så körde vi husbilen till Fritsla och lämnade den där. Efter några dagar hämtade vi den igen för att packa ut och ge oss iväg på ett weekendäventyr.

Det kan så klart bli väldigt jobbigt!! Ledig vill man ju vara ibland!

2 reaktioner till “Nostalgi 12”

 1. Vad bra att ni fått skåpen fyllda. Känns alltid bättre efter inköpen.
  Nu kan ni pusta ut ett tag.
  Nu är det mest kura inomhus känns det som och då ska man ju äta gott eller hur?

  Ha det så bra!!!

  1. Känns så bra.
   Blir mycket inne nu men det är ju rätt så varmt för tillfället. Även om det är lite mulet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *