Mera katt

Detta är en bild ifrån Foz när tidvattnen brusande är på väg att återta det som det hade lämnat några timma tidigare.

2023-12-12

Rätt så milt väder hela dygnet när det är mulet, 18 – 20 plus, blåste en aning i dag. Blir lite för varmt inne på natten så någon värme behöver vi inte sätta på. Blev en liten promenad även idag.

På morgonen kom jobbarna hit strax efter åtta och började hamra. Höll på några timmar sedan var dom tydligen klara för idag och stack iväg. Vad dom gjorde har jag ingen aning om.

Dörren stod öppen och jag satt och läste och så ser jag något i ögonvrån som rörde sig på golvet. Det var lilla Sotis som kom på besök. Jag reste mig och gick till köket och gjorde iordning en liten tallrik med mat till honom.

Han undersökte maten noga innan han försiktigt började äta av den. När han var klar så gick han fram i husbilen och hoppade upp i förarstolen och satte framtassarna på armstödet och tittade ut . Sen undersökte han golvet mellan stolarna och kom sedan fram och buffade på mig. Han ville bli kliad lite och det stod jag gärna till tjänst med. Även dags för lite tvätt. Sen gick han fram till dörren, som var stängd för att det regnade, och jag öppnade den och han försvann snabbt ut. Det var dagens kattbesök, mysigt.

Heta räkor med vitlök i olja och rostat bröd till var perfekt till middag denna lite ruggiga kväll.

Hoppas vi får ett kattbesök imorgon också.

Det tycker jag också men att finna det är belöning nog.

2 reaktioner till “Mera katt”

  1. Vi kommer ju att stanna kvar ett tag till och se till denna till denna lilla kissekatt.

  2. Så mysigt med kattbesök och nu undrar jag vad hans ägare tänker när han inte är så hungrig längre haha. Nä jag är mätt har varit på en svensk restaurang så behåll er usla kattmat. Hur gör ni om han nu flyttar in? Det har ju hänt har jag läst i andra bloggar.

    Men så gott med räkor i vitlök och olja. Något vi inte kan äta då JR har en verkmästare i sin mage som inte godtar vitlök.

    Ha det så bra !!!

Kommentarer inaktiverade.