Katt besök igen

Lätt molnighet var det i morse, 16 plus och ingen vind. Bra väder för en promenad med Rulle en lagom långt.

I dag var dom och jobbade på bygget. Lite lagom ljud att lyssna på och en del att titta på. Efter ett tag var dom färdiga och körde iväg. Dom kom tillbaka efter några timmar och fortsatte banka och hamra ett tag till.

I dag fick jag ett paket som personalen kom och lämnade till mig. Hade köpt en almanacka att skriva dagbok i samt ett paket toapapper med 4 lager alltså rätt så tjockt. Det hade jag handlat på Amazon.es som levererar till Portugal. Almanackan är på spanska men jag kan både månaderna och dagarna på det språket. Säg vad man inte kan hitta på Amazon? Faktiskt kul att få paket även om jag vet vad det innehåller.

Vår lilla svarta söta besökare kom tillbaka i dag och hälsade på. Bjöd på lite mat och dricka och det uppskattades. Troligen har den ett hem någonstans i närheten för den är rätt så tam och och vill gärna bli klappad och kelad med.

Efter maten blev det kattvätt en stund och sedan la den sig tillrätta på mattan och somnade. Vi tänker kalla den för Sotis tillsvidare eftersom den är kolsvart. Vid halv 4 när det var dags att stänga dörren så motade Hasse vänligt ut lilla Sotis. Tror inte att den skulle vilja bli instängd. Kommer nog hit igen när det passar.

Färdigrullade köttbullar, från Aldi, stekte jag i kväll och kokte potatis till. Gräddsås ville jag ha till så en sådan gjorde jag också. En klick lingonsylt är perfekt till tycker jag. Smakade som väntat gott. Lade undan en köttbulle till Sotis som jag ska bjuda på nästa gång den kommer hit.

2 reaktioner till “Katt besök igen”

  1. Så trevligt med en liten besökare som kommer. Hoppas bara att den inte är en tamkatt som blivit lämnad av någon husbilsåkare. Kanske någon på er reception kan ge besked.
    Jag älskar också att få paket även om jag själv beställt grejorna.

    Ha det så bra !!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *