Lite blåsigt

Här är jag någonstans i Spanien i närheten av havet. Strandnära boende kan man säga.

2023-12-13

Lite blåsigt i dag och något kylig vind, 16 plus. En del moln var det som vanligt men även rätt så soligt. Blev även i dag en promenad. På vägen ut pratade jag med den svenska kvinnan. Dom skulle köra vidare idag mot nya äventyr. Det var trevligt att träffa er och vi hoppas att vi ses igen någonstans.

Jobb bilen kom hit i dag och släppte ut några killar som gick till bygget. En kort stund senare kom cementbilen och gjorde sitt jobb. Den väsnades en del men inte så lång tid. Efter någon timme var den klar och körde härifrån. Lite senare så hoppade killarna in i jobb bilen som då gav sig iväg. Nu blev det lugnt och tyst här igen.

Eftersom det blåste lite mer på eftermiddagen så kunde vi inte ha dörren öppen. Blåste dessutom rakt in. Om lilla Sotis kom hit och dörren var stängd så gick han nog iväg någonannanstans tror jag. Han kan ju inte knacka på dörren! Har tittat efter honom under dagen men inte sett en skymt av honom. Han kommer nog hit imorgon hoppas jag.

Blev pyttipanna (från frysen) med stekt ägg, rödbetor, ketschup samt HP sås till mig. Smakade bra som vanligt.

Visst kan det vara så bara man är öppen för möjligheten.

2 reaktioner till “Lite blåsigt”

  1. Vi har också haft kyliga vindar här idag. Men som vanligt har vi varit ute en hel del ändå.
    Till frukost såg vi på svt play och Luciamorgon från Kalmar slott. Ett av de finaste måste jag säga.

    Ha det så bra !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *