Fin höstdag

Här i Zumaia lär man sig att paddla kajak redan vid ung ålder.

Fint med blomsterprydnad i centrum

2023-10-05

Växlande molnighet, 15 – 18 plusgrader och inte alls så blåsigt utan bara en svag vind.

Blev några vändor till tvättrummet under dagen Skönt att det inte är så långt att gå dit. Tog en del tid så vi körde inte och handlade i dag. Gör det i morgon i stället efter vi har varit och bytt däck.

Tiden gick väldigt fort i dag tyckte jag antagligen för jag hade något mer att göra än vad jag brukar ha. Faktiskt tycker jag om när tiden går sakta men det gör det så gott som aldrig.

För att vara i början på oktober var det en riktigt fin höstdag. Solen gladde oss en hel del under dagen och mot kvällen var det helt molnfritt.

Beställde goda kebabrullar, som Omer gör, till middag i kväll. Som vanligt väldigt stora och dom räcker till i morgon också.

I morgon börjar vi vår resa söderut efter däcksbytet, handling och tankning. Får se hur långt vi kommer, det blir vad det blir. Ska bli så skönt att komma iväg.

Lite självbedrägeri kan ju inte skada??

3 reaktioner till “Fin höstdag”

  1. Så det är dags för er att lämna Sverige och tillbringa vintern i Portugal. Då får jag önska er en fin resa och ta det lugnt och fint som ni brukar.
    Glöm inte att vinka när ni kör förbi Beziers och då ni ser flaggorna vid Intermarche ska ni vinka åt höger för där bortom bor vi.

    Ha det så bra!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *