Flöt på bra

För tio år sedan i det var då en ställplats som var gillad av många svenskar och även många andra européer. Bara så charmig och så hör trivselfaktor.

2023-10-04

Mycket blåsigt på morgonen och det ökade sedan under dagen. Inte så kallt sådär 14 – 18 plus men det kändes kallare i vinden. Det var väldigt växlande molnighet och lite sol ibland.

Bilen kom och hämtade oss strax innan nio och drygt en halvtimme senare var vi i Borås och på sjukhuset. Långa promenaden till lungmottagningen tog sin lilla tid som vanlig. 2 hissar ska vi också åka och den ena kan man få vänta på en stund.

Satte oss i väntrummet och vi var i god tid. Det var bra för vi fick komma in till behandlingen en halvtimme tidigare och vilket vi gillade. Det tog ca en timme med behandlingen sedan gick vi tillbaka till entrén. Taxin kom strax efter elva och körde hem oss. Denna chaufför körde så ryckigt att jag nästan blev åksjuk.

Detta var sista behandlingen för Hasse på ett tag. Vi har gemensamt tagit detta beslut så vi ska kunna tillbringa vinter söderut i värmen. Behandlingen skulle annars fortsätta var tredje eller var sjätte vecka i flera år. Men ingen vet resultatet av detta, kan leva 3 månader eller hur länge som helst. Gäller det att överleva så är det väl helt ok men om man nu vill leva också så väljer vi att möjligen leva lite kortare tid men med bättre livskvalité. Valet är vårt. Det blir som det blir.

Som vanligt var det skönt att komma hem igen och vi var som vanligt väldigt trötta efter några timmar på sjukhuset.

Fick sedan besked om att våra beställda däck hade kommit till Vianor i Borås. Fick tid till fredag förmiddag att komma dit och byta till dom.

I morgon har jag bokat tvättmaskin och torktumlare vill ha så mycket som möjligt rent när vi sedan ska ge oss iväg. Ska även köra och handla lite till som kan vara bra att ha med.

Stekta kycklingben och i dag med pommes gjorda i af. Det var mycket gott.

Så sa alltid mina underbara föräldrar,.

8 reaktioner till “Flöt på bra”

  1. Klart man måste leva också och ta vara på den tid man har. Nu lät jag lite som en gammal dansbandsdänga men det är ju så sant. Tror att värme och välbefinnande kan göra underverk med människan.

    Ha det så bra!!!

  2. Så det blir till värmen nu då och ni gör helt rätt, man måste leva också och blir nog skönt att få komma till värmen. Hoppas ni får det bra och en lugn resa dit. Kramar till er båda
    UllaåErkki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *