Alldeles för tidig morgon!

Här hade vi av en slump, mer eller mindre, hamnat i Visselhövede där det var veckomarknad. Dom hade skördat mycket och det var så tjusigt. Året var 2014.

Oj vad äpple det fanns. Det var absolut inte dyrt men vad skulle jag göra med så mycket äpplen? Ingen aning och jag äter inte äpplen men i och för sig äppelkaka med vaniljsås är ju gott men inte hur mycket som helst.

2023-10-03

Regnade hela natten och det fortsatte det med hela dagen. Något kort uppehåll ibland.

Vaknade tidigare än än jag behövde men låg kvar till sju då jag skulle gå upp. Bilen kom strax innan åtta och körde oss till sjukhuset i Borås. Jag lämnade in påsarna med gammal medicin i apoteket. Fortsatte sedan till lungmottagningen genom dom ändlöst långa korridorerna. Vi kom in till läkaren efter en kort stund. Trevlig läkare tyckte vi. Tyvärr hade inte röntgen kommit in med resultatet av undersökningen. Men alla blodproverna var bra och vissa till och med mycket bra. Nu blir det en ny behandlingen i morgon.

Sen gick tillbaka till entrén och jag ringde och beställde en bil. Skulle komma om 35 minuter. Jag gick in på apoteket igen och nu för att hämta mina beställda och betalda varor. Det var packet i tre påsar och rullatorn lilla korg blev överfull.

Så kom taxin och det var ingen bekväm personbil utan en sån där större som har plats för rullstolar. Mycket obekväm med väldigt högt ljud. Dessutom valde chauffören att köra över Viared och den vägen till Seglora är väldigt kurvig och skumpig. En mycket jobbig resa men vi kom hem i alla fall.

Vi var mycket trötta och det var skönt att bara sitta och hänga resten av dagen.

I morgon ska vi in till Borås igen och denna gång för behandling men inte fullt så tidigt.

Stekt potatis med falukorv och en blandning av Bostongurka och Johnnys sötstarka senap smakade suveränt gott.

Detta är månadens hund på kalendern från Dog Off Portugal. Så fina hundbilder det har varit i denna kalender och alla hundar har varit hos DOP. Dom gör ett enormt arbete i Portugal för övergivna hundar och även katter.

2 reaktioner till “Alldeles för tidig morgon!”

 1. Det ser verkligen ut som på de feelgoodfilmer man ser som brukar komma runt jul och som man skulle vilja ha på riktigt.
  Så bra att värdena var bra och behandlingen kan fortsätta för Hasse.
  Ni har väl varit i Borås idag då och jag hoppas allt gått bra.

  Ha det så bra !!!

  1. Det var fint att gå runt och titta där.
   Allt gick som det skulle och det blev sista behandlingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *