Stabilt väder

För tio år sedan var vi i Heiligenhafen och trivdes bra där. Fina promenadvägar.

2023-09-07

Mest sol och väldigt få moln, 15 – 23 plus och bara en svag vind. Gick en sväng och njöt av det fina vädret som vi har nu.

I natt stod det en kylbil och brummade av och till, mest till. Brukar inte besväras av sådana ljud men det var extra högt och mycket enerverande. Eftersom vi hade svårt att bestämma oss för om vi skulle stå kvar eller köra så tyckte jag att om kylbilen är kvar vid elva så kör vi annars stannar vi kvar. En timme senare, vid tio, körde den iväg och vi stannade kvar. Nu var det bara den vanliga ljudnivån som det brukar vara här.

Det blev riktigt varmt i dag och i solen var det hett. På promenaderna under eftermiddagen så var det bäst att hålla sig i skuggan.

Som vanligt gjorde vi inte så mycket. Mest läsning och internet samt lite småplock av lite av varje.

I morgon far vi vidare. Det är dags att handla en hel del. En sak som jag så gott som alltid har i kylskåpet är hårdost men det hade jag inte i dag. Fick ta på brieost på mackan istället men det är ju också väldigt gott.

Blev bruna bönor med rimmat stekt fläsk till middag i kväll. Det blev vi jättemätta av och så smakar det mycket gott.

Tänk att det råkar jag också ut för ibland.

2 reaktioner till “Stabilt väder”

  1. Envetet brummande är jobbigt tycker jag. Tur att kylbilen körde sin väg så ni kunde stanna.
    Brunabönor och fläsk är en rätt som jag aldrig lärt mig att tycka om, det och blodpudding är bland det värsta jag vet. Så när det åts sådant hemma brukade jag och mamma äta något annat. Syrran och pappa fick kalasa själva.

    Ha det så bra!!!!

    1. Det där med mat. Antingen så gillar man det eller inte. Då får man ju äta något något annat. Finns ju alltid något annat att välja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *