Inköp

Fina hus på en promenad i Heiligenhafen för 10 år sedan. Undrar om dom ligger kvar?

2023-09-08

Vädret är fortfarande sommarbehagligt, 16 – 23 plusgrader och helt vindstilla. Tog en promenad på morgonen för att sätta igång systemet.

Vid 10 började vi köra mot Falköping och Lidl. Affären ligger lättåtkomligt från vägen med en rymlig parkering. Körde dit och parkerade sedan gick jag och tog en kundvagn och gick in. Fick inte med allt som stod på listan men det var inget överhängande. Skriver upp det igen på en ny lista.

Fortsatte sedan mot Ulricehamn och det är en vacker och omväxlande väg dit. Kommer igenom en hel del små fina samhälle som ser väldigt välmående ut. Mycket lite trafik idag och knappast några husbilar.

Vi körde ner mot kallbadhuset och kunde konstatera att där var alla husbilsplatserna upptagna. Kollade på parkeringen utanför kanothuset och där fanns en ledig plats. Fortsatte till Lekstaden och där var dom tre platserna lediga. Parkerade på den längst till höger som vi brukar stå på. Tre kvart senare var här fullt.

Dags för fika och jag hade köpt varsin mini baguett till oss och det smakade jättegott. Och nu har jag ost igen som smakar väldigt bra.

Detta är en fin och vacker plats att stå på, en av våra favoriter. Gick några promenader under eftermiddagen i det härliga vädret.

Stekte fryst schnitzel till middag i kväll och gjorde råstekt potatis också. Till det så blev det en klick beasås och lite gelé.

Det är likadant för mig!!

2 reaktioner till “Inköp”

 1. Det är mycket man inte begriper sig på oavsett ålder.
  Tidigare ville jag ofta titta på nyheterna i mobilen så fort jag vaknade, men nu känns det som att det är så mycket negativt som händer att jag inte vill läsa om det innan jag fått frukost.

  Hoppas att ni haft en fin lördag och får en fin söndag också!!!

  1. Ja så är det.
   Att läsa nyheter är rätt så deprimerande nu men man vill ju hänga med i vad som händer i omvärlden.
   Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *