Blev inte alls som vi tänkt

2023-09-06

Lite småmolnigt men mest sol och 15 plus, ingen vind. Blev snabbt varmare när solen steg på himlen.

Gick åt andra hållet i dag och hamnade här.

Strax efter 11 så lämnade vi denna vackra plats och stad. Blev även i dag väg 61 men nu körde vi söderut och det var lika vackert på detta hållet. Kom till Karlstad och stannade inte där. Gled även förbi Kristinehamn. När vi kom fram till Gullspång så svängde vi av och parkerade utanför macken. Dags för kaffe och macka tyckte vi.

Sedan var det dags för det där vanliga som jag brukar göra. Vi körde till rastplats Motorp, stannade där och jag gjorde mitt jobb.

Dags även för att fylla och i dag var det diesel som började ta slut. Körde till Preem i Götene. Nu när priset är en bit över 25:- så känns det bra med SÅIFAs kort med rabatt på. Vi betalar ”bara” 23.80/l och fick i 106.59 l i dag.

Nu var vi nära Skara så vi körde dit och parkerade, gott om plats som vanligt, inte någon mer husbil här. Tänk att vi hamnade här igen vilket vi absolut inte hade tänkt oss. Skulle ju ta det lugnt söderut men idag gick det alldeles för snabbt. Får väl stanna här en dag till. Kanske?

Blandade rester från frysen som smakade bra tillsamman med spagetti. Vet inte riktigt vad det var men det måste ju vara något vi ätits tidigare.

En kommentar till “Blev inte alls som vi tänkt”

  1. Så fint det är vid vattnet. Ibland går resan snabbare än man trodde och det är ju inte helt fel att kunna stå två dagar om man hamnat på en fin ställplats.
    Ni fick en överraskningsmiddag med andra ord.

    Ha det så bra!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *