Sommaren är slut!!!

2023-08-31

Här var lugnt i natt och även på morgonen. Gick upp lite senare än vanligt och det kändes skönt.

Tog en promenad i det fina vädret. Lite lätta moln och 16 – 20 plus, precis lagom väder.

Vi beslöt oss för att stanna kvar en natt till, skönt att vara kvar och bara ta det lugnt.

Under förmiddagen körde många husbilar i väg och fick fri sikt åt alla håll. Några timmar senare fick vi en ny granne till vänster om oss men utanför bodelsdörren var det fritt.

Vädret har varit bra hela dagen och vi har kunnat gå ut en del och dörren har varit öppen. Det var riktigt varmt under eftermiddagen.

Sista dagen i augusti i dag och nu är sommaren slut. Var tog den egentligen vägen?? Men september kan också vara en fin månad med sommarkänsla om det vill säg väl.

i kväll åt vi råstekt potatis och fläskschnitzel med beasås och rödvinsgelé och det smakade bra.

I morgon fortsätter vi till Dalsland och hoppas vi hittar till några trevliga platser att besöka.

”Dödens dagbok” av Chris Carter var en hemsk historia. Ohyggligt grym och väldigt spännande. Man somnar inte när man läser den för tempot är otroligt högt. Det händer något hela tiden. Slutet var mycket rafflande men rätt så väntat.

Baksidestext:

Los Angeles, 5 december – tre veckor före juldagen. Angela Wood, som är en mästare i ficktjuveriets konst, har precis slutat för dagen – 687 dollar – inte illa för mindre än femton minuters arbete.
När hon firar sin tursamma dag med att ta en drink fångar en av gästerna i baren hennes uppmärksamhet genom att vara oförskämd mot en gammal man. Angela bestämmer sig för att lära honom en läxa och stjäl hans dyrbara läderväska.
I väskan finns inga pengar … ingen dator … inget av värde … åtminstone inte för Angela. Bara en svart bok med skinnpärmar som är överraskande tung. Nyfikenheten tar överhanden och när Angela kommer hem till sin lägenhet bläddrar hon snabbt igenom sidorna.
Då börjar hennes livs värsta mardröm.

2 reaktioner till “Sommaren är slut!!!”

 1. Vi fick sommar tillbaka och jag hoppas ni också får fint väder. Tror knappt att jag varit i Dalsland vilket ju är en stor miss av mig. Men jag har aldrig haft en anledning att köra dit.
  Ha det så fint där!!!!

  1. Härligt med lite mer sommar.
   Dalsland är ett litet trevligt landskap. Man behöver ju inte ha varit överallt.
   Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *