Ny månad

2023-09-01

Natten var rätt så sval, bara 12 grader ute och inne var det 16 plus. Låg kvar en extra stund och solen värmde snabbt upp både ute inne. Tog en liten sväng som vanligt och nu var det riktigt varmt i solen.

Halv tolv blev det dags för avfärd för oss. Började med att köra till Ed. Lite smal väg med nästan ingen trafik. Vägen blev bredare och trafiken ökade något. Såg rätt så många husbilar i dag, det är ju fredag.

Kom fram till Ed och körde genom ett litet centrum som såg trevligt ut. Svängde sedan av mot Dals-Eds småbåtshamn. När vi såg hur vägen såg ut dit ner blev det stopp för vår del. Väldigt smal och ogästvänlig. Vände och körde tillbaka till en grusplan vi hade kört förbi tidigare. Körde in dit och parkerade. Upptäckte då att det fanns en liten ställplats för 4 husbilar på en grusplan.

Vilken fin utsikt det var där. Kostade 80:-/dygn och enbart öppet sommartid.

Vi stannade inte kvar där utan fortsatte till Bengtsfors. Kom genom stan en liten bit och såg att det fanns en del affärer. Kom fram till infarten till ställplatsen och den var mycket lättillgänglig. Parkerade där. Kostar 200:- med el och service.

Blev väl mottagen av killen som har stället vilket alltid känns trevligt.

Utanför dörren ser det ut så här.

Framför bilen har vi sjöutsikt. Vattnet glittrar så fint när solen lyser vilket den gör ibland.

Här sticker inte vi ut längst.

Vädret har varit blandat under dagen och rätt så varmt trots inte solen har lyst hela tiden, omkring 20 – 22.

I kväll blev det värmd pulled pork. Serverades med lättmosad potatis med smör och lite mjölk. Ska vara potatisbitar i den. Blev väldigt gott tyckte vi.

Vet inte hur vi gör i morgon, blir vi kvar eller fortsätter vi till en annan plats.

2 reaktioner till “Ny månad”

  1. Så fint det ser ut i Dalsland. Roligt med så fina bilder och så grönt det är överallt. Det har ju regnat en del så då är det ju grönt. Hoppas ni slipper regn på er resa. Översvämning i min fd hemstad Västerås och det sker inte så ofta.
    JR bjuder på pizza ikväll och det blir nog med mozzarella tror jag.

    Ha det så bra !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *