Problem

2023-08-26

Regnig dag, 18 plus och det blåser inget. Får passa på att gå ut lite när det blir uppehåll.

Men vi har svårt att komma ut nu genom bodelsdörren för dörren går inte att öppna. Det började med att vi inte kom ut. Hasse gick ut genom ena framdörren och gick till bodelsdörren och öppnade den utifrån. Så kom verktygslådan fram och han skruvade bort handtaget och plattan där handtaget sitter som man öppnar med.

Efter en stunds funderande och pillande så fick han det att fungera igen, både inifrån och utifrån. Jättebra. Sedan kom han på att han skulle prova att låsa dörren. Då hände det något och nu gick inte dörren att öppna igen. Alltså gick han ut och till bodelsdörren för att öppna utifrån. Nu gick inte det heller. Så nu kommer vi varken in eller ut där.

Är ju bra att vi har en husbil med framdörrar som går att använda. Men det är rätt så besvärligt och krångligt men måste det gå så måste det.

Så vi blev kvar i dag. Lika bra det när det regnar hela dagen. I morgon kör vi till Codat på eftermiddagen och parkerar på deras husbilsplats så är vi på plats på måndag när dom öppnar. Hoppas dom kan hjälpa oss.

Det är en del husbilar här i dag och det fyllde på lite under eftermiddagen.

Vi åt upp resterna av våra kebabrulla i kväll och det smakade lika gott i dag.

Det hade ju varit lite enklare då.

Följde VM i kväll med härliga Mondo i stavhoppet. Det blev guld till denna underbara stavshoppskille. Han bjöd dessutom på tre världsrekordförsök. Så spännande tävling. Stort grattis ett nytt VM Guld.

2 reaktioner till “Problem”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *