Mycket väntan

2023-08-25

Idyll i Laholm på Lagan en solig dag i augusti 2016.

Var uppe tidigt i morse igen vilket jag inte alls gillar. Kände att jag lätt hade kunnat sova några timmar till när tuppen i mobilen väckte mig halvåtta. Men det var inte så mycket att välja på, bara att kravla sig upp.

Det var ett lätt regn här på morgonen och lite svalt, 15 – 17 plus. Vi satt inne i husbilen och väntade på att taxin skulle komma. Har en app där jag kan kolla var bilen befinner sig och den är väldigt bra tycker jag. Så nu gick vi ut när jag såg att bilen var nästan framme.

Det var en vänlig och hjälpsam chaufför som vanligt. Jag måste nog säga att jag verkligen beundrar alla dessa chaufförer som kommer ifrån många hörn av världen som kör mer eller mindre bra och som även pratar svenska mer eller mindre bra. Ni alla gör ett mycket bra jobb. Vi känner oss väl omhändertagna av alla chaufförer.

Bilen kom punktligt 8.20 och vi tog oss in i bilen. Inte alls så lätt nuförtiden men man lär sig ju efterhand hur man ska göra. När klockan var 9.00 var vi på lasarettet i Borås. Vi checkade in och gick den långa vägen till lungkliniken. Där fick vi vänta till 9.30 då sköterskan kom och hämtade oss till behandlingsrummet. I dag fick vi dela behandlingsrummet med en annan patient och det var helt ok.

Hasse gjordes i ordning för dagen behandling. Sköterskan satte en infart, så heter det på sjukhus språk, i armen på Hasse och det gick bra. Sedan så blev det först koksaltlösningen och sedan imunnterapibehandlingen som avslutades med koksaltlösning.

Jag ringde och boka tid för hemresan och hade önskemål om att den skulle komma 11.15 men fick ingen tidigare än 11.45. Hasses behandling var klar strax innan 11 och då gick vi ner till väntrummet för taxiresenärer. Blev en lång väntan.

Resan hem gick bra och det var så skönt att komma hem igen. Vi var jättetrötta så det blev inget gjort i dag. Hade tänkt frosta av frysen men det får bli en annan dag. Lagade ingen mat heller utan köpte kebabrullar på campingen. Omer kom hit med dom vi 6 tiden. Dom är så stora och smakar så jättegott men vi orkade bara en halv var. Mat till i morgon också.

Funderar på hur vi ska göra i morgon. Vädret kommer att vara grått och regnigt och då är det skönt med en elstolpe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *