Avfrostat

2023-08-27

På denna plats var det inte trångt när vi var där 2019. Det är vid stenbrottet i Kinnekulle.

Regnet hade dragit bort och det blev som vanligt växlande molnighet med en del sol, svag vind och 15 – 20 plus och varmare i solen.

Krånglade mig ut ur husbilen genom framdörren. Jag ville komma ut på en morgonrunda när nu vädret var hyfsat. Det kändes bra och sedan krånglade jag mig in igen. Lite knepigt men det gick.

Tog tag i att frosta av frysen i dag. Det behövdes verkligen. Brukar sätta in det frysta i kylen men där är det väldigt fullt. Packade ner det i en papperskasse omlindat av tidningar. Gick bra det också.

Det gick rätt så fort och efter en dryg timme så flyttades det in i frysen igen. Är ju inte så stort utrymme. Nu ska det nog inte behöva göras på ett bra tag tycker jag.

Funderade sedan på om vi skulle köra till Codat i kväll eller vänta tills i morgon. Det blev att vi stannade kvar och kör tidigt i stället. Verkade att vara bekvämast.

Jag hoppas att dom kan fixa låset i morgon. Är så obekvämt att inte ha en dörr att gå ut och in genom. Vi får se i morgon!

Blev värmemat i kväll. Spagetti med kantarellsås var jättegott.

Det är ju bra att få veta!!!

4 reaktioner till “Avfrostat”

  1. Ja det är ju en del bök med att behöva gå ut via framdörrarna när man står på en plats. Föredrar också bodelsdörren då steget ut inte är så högt.
    Hoppas ni får låset lagat i morgon.

    Ha det så bra!!!

Kommentarer inaktiverade.