2023-08-24

Det blev ingen sovmorgon i morse för jag hade tvättdag i dag. Ville komma igång rätt så tidigt så jag blev klar innan det blev för sent på eftermiddagen. Tvättmaskinen här tar 2,5 timme för att tvätta men jag kan ju säga att det blir verkligen rent då. Torkningen i tumlare tar ca 2 timmar och då är det också skåpstorrt. Jag gillar torktumlare för jag avskyr verkligen att hänga tvätt på lina. Är ju bara så otroligt tråkigt. Eftersom det går att undvika så gör jag det. Har torkat all tvätt i tumlare sedan 1977 när jag hade en torktumlare i huset som vi då flyttade till (vårt nybygge). Det bästa med en torktumlare är att det försvinner en massa ludd och annat ifrån kläder och annat som man har tvättat. Det ser man ju tydligt i luddfiltret som ska rengöras efter varje tummling. Om man hänger det nytvättade så finns ju allt detta ludd kvar, eller hur?

Fick nya grannar i dag och det var ett trevlig husbilspar som vi har känt i många år. väldigt roligt att träffas igen. Speciellt roligt var det att träffa Bamse igen, en så otroligt god och alltid glad en gul labrador. Den hundens svans viftar alltid som det ska göra på en retriver.

Väntade på paket i dag och dom kom under eftermiddagen. Levererades av Bring och vi var verkligen jättenöjda. Den tjejen som kom hit är bara så superstarkt och dessutom otroligt serviceinriktad. Kan ju bara rekommendera Bring för att skicka paket.

Tog sedan en stund för oss att plocka in och placera allt på avsedd plats i husbilen. Här gäller det att allt ska hamna på rätt plats för att det ska fungera på bästa sätt.

Efter tvätt så skulle ju det nytvättade hängas in på plats samt det andra vikas och förpassas dit det skulle. Tog en stund. Allting tar ju längre tid numera eftersom den så kallade ålderdomen har börjat. Jag vill bromsa den och kanske kan göra detta genom någon typ av träning. Ska kolla detta!

Spagetti med kantarellsås blev det till middag i kväll. Fick en påse med nyplockade kantareller av en husbilsgranne som tack för att han fick låna en elektronikspray av Hasse. Det fungerade tydligen bra. Dom åkte sedan iväg mot nya mål.

I morgon så blir vi hämtade av taxi i morgon 8.20 för att komma till sjukhuset i Borås. Det är dags för Hasses tredje behandling med immunterapi. Ännu inga biverkningar så behandlingen verkar att gå bra. Men ingen vet något egentligen om hur det fungerar. Röntgen blir troligen om tre veckor och innan dess så vet ingen något om behandlingen har gett något resultat.

Känns inte alls bra!

4 reaktioner till “”

 1. Hoppas verkligen att behandlingen fungerar.
  Jag har alltid haft torktumlare men här nere känns det så överflödigt då solen gör jobbet och på vintern har vi avfuktaren som gör att en torktumlare känns överflödig. Det är ju så att den sliter på kläderna och luddet visar ju på det.

  Ha det så bra !!!

  1. Det hoppas vi verkligen att den gör.
   På sommaren hinner du väl knappast få upp det förrän det är torrt.

 2. Hoppas verkligen på det bästa.
  Rolle fick svar på sin behandling igår. Metastaserna har inte vuxit och inga nya har kommit så det var ett positivt besked för oss. Vi vet ju att metastaserna aldrig försvinner med så länge de är lugna är det bra. Håller alla tummar för er. Hoppas ni får en bra helg. 🥰🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *