Gick bra

Svensk natur är verkligen vacker på sommaren.

2023-08-22

Hördes lite trafik tidigt på morgonen men det var inget som störde oss utan vi bara somnade om och sov en stund till. Vädret var som vanligt med omväxlande moln och sol, men bara 16 plus ute.

Vid halvelva körde vi till Kinna VC och parkerade. Jag tog ut Rulle och Hasse gick dit för provtagningen. Det tog inte alls lång tid, han var tillbaka efter en kvart.

Körde sedan till Skene och MM. Var lite till som behövdes tyckte jag. Jag kollade om dom hade sill hos Kronans fisk och det hade dom. Köpte ett gäng för vi längtar efter det.

Eftersom Hasse ska till lungläkaren i morgon och jag ska tvätta på torsdag och på fredag är det dags förr en ny behandling för Hasse så hade vi bestämt oss för att stå några dagar på Seglora Camping. Alltså körde vi dit för att stanna några dagar. Den platsen som vi villa ha var ledig så vi parkerade där.

När vi kom hit var det inte så många husbilar här men antalet ökade under eftermiddagen.

Blev rätt så varmt på eftermiddagen för molnen täckte inte solen, över 20 plus. Skönt att kunna var ute och promenera lite.

I morgon blir vi hämtade 8.20 på morgonen så vi får gå upp lite tidigare än vad vi brukar.

Panerade sillen i kväll och stekte den i smör. Gjorde även egen hemmalagad potatismos och det smakade väldigt gott. Blev några över som jag la in med lök i ättikslag. Det gillar vi också.

Det har inte jag heller!!

2 reaktioner till “Gick bra”

  1. Vi kör med lättmat nu då det är så varmt ute. Omelett är gott och idag blev det en med svamp i. JR har blivit en fena på att göra omeletter. Där var ju jag rolig som tog till fena då ni åt sill idag.
    Hoppas att behandlingen går bra i morgon.

    Ha det så bra !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *