Inte så långt i dag

2023-08-21

Det är väder i dag också, likadant som i går. Svaga vindar, 17 – 21 plusgrader och varierande molnighet. Verkar vara standardväder för närvarande.

Det var många barn som gick förbi och här under förmiddagen på väg till skolorna som ligger här i närheten. Dom var inte tystade utan gjorde som barn gör pratade livligt med varandra, sprang och hoppade. Det är sunt istället för att gå och titta i mobilen. Någon gjorde ju det också.

Vi tog det lugnt och rullade iväg strax innan ett. Körde till Rydal för att hämta mitt paket ifrån apoteket som hade kommit i dag. Det gick fort. Har Post Nord appen på mobilen och får meddelande om när paketet har blivit levererat och även var någonstans det befinner sig under resan. Fungerar som oftast väldigt bra.

Vi fortsatte sedan till Häggåns rastplats där vi tänker stanna i natt. Det är dags för provtagning för Hasse i morgon på VC i Kinna. Han ska vara där på förmiddagen och det är skönt att vara nära.

Det var lite trafik i dag. Genom Borås var det som vanligt en del bilar. Vi hade tur och fick grönt på alla stoppljusen och slapp köa. Nu börjar det att minska med husbilar tycker jag.

Eftermiddagen gick fort och det blev dags för kvällens middag. I dag blev det pyttipanna (fryst), stekt ägg och rödbetor. Var ett tag sedan och det smakade väldigt gott.

2 reaktioner till “Inte så långt i dag”

  1. Vi har ju likadant system med Colissimo med den skillnaden att vi får våra paket i postlådan eller vid grinden.
    I dessa dagar med hög värme äter vi bara lätt som omelett och ikväll kokt korv med bröd. Man är inte så hungrig eftersom magen är fylld av vatten.
    Ha det så bra !!!!

    1. Det är bra när det fungerar som det ska.
      Magen full med vatten så det skvalpar när man rör på sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *