Tar det lugnt

2023-03-24

Det regnade lite på morgonen men det slutade sedan. Duggade när jag gick ut en sväng i närområdet. Skönt att komma igång igen med en promenad på morgonen. Blev dåligt med det under dagarna som vi körde.

Utanför ställplatsen ser det likadant ut som förra gången vi var här.

I dag var det växlande molnighet med en del sol. På morgonen var det 12 plus och det ökade under dagen till uppåt 20 grader. Vad vi har längtat efter detta härliga väder. Underbart att bara gå ut och inte behöva ta på en massa varma kläder.

Så här såg det ut på morgonen.

Under dagen körde några husbilar i väg och det kom väldigt många hit men det är långt ifrån fullt.

Nu tycker vi det är så skönt att stå stilla. Är rätt så trötta efter den långa körningen. Våra själar färdas lite långsammare men dom är på väg. Tar några dagar att komma ner i varv, så är det alltid! Men nu har vi tiden på vår sida.

I kväll blev det en god middag. Helstekte en lite bit fläskyttefilé. Kryddade och brynte biten runtom och hällde sedan över en del rödvin. Locket på och där fick det ligga en stund på svag värme. Kokte potatis och morötter under tiden. Tog upp köttet och la det i folie. Gjorde sedan såsen av det som köttet hade puttrat i. Avsmakade och kryddade en del för att få rätt smak. Det blev en mycket god middag denna fredagskväll.

Resten av kvällen satt vi och myste och lyssnade på svensk radio genom datorn. En bra högtalare har vi som fungerar genom Bluetooth. Har ju bra internet på ställplatsen som ingår i priset.

6 reaktioner till “Tar det lugnt”

 1. Härligt läsa att ni är framme vid erat favorit ställe. Vi har också stått där. Hoppas ni får det bra nu. 🌻 Vi har kommit hem från vårat paradis camping bahia som vi stått sen 2012 varje vinter. Nu har vi köpt en husvagn på året runt plats så det blir flyg nu. Men husbilen ska vi åka med hemma i norden.🌻

  1. Det är en bra plats att stå på tycker vi. Många som stortrivs på Bahia vad jag kan förstå. Blir bekvämt med flyg ner och att använda husbilen på sommaren. Bra kombination!

 2. Lite firande är ni väl värda efter att ha åkt den långa biten.
  Vädret är väl lite till och från just nu men ju närmare april vi kommer blir det stadigare.
  Men visst är det skönt att kunna gå ut utan jacka. Vet inte när jag använde min senast. Fleeströjan är nog det närmaste vinterplagg jag kommit på snart fyra år.

  Ha det så bra !!

 3. Så skönt för er komma ner till ”erat” ställe efter allt jobbigt ni haft.
  Nu får ni bara njuta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *